Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ako vždy je jedlo podávané v táborovej jedálni nekonzumovateľné. Hawkeye s hnusom hodí tanierom o zem a žiada, aby mu podali pečené kotlety s omáčkou. Má však podmienku - rebierka môžu byť len z istej reštaurácie v Chicagu. A od tejto chvíle spolu s Trapperom podnikajú všetko možné i nemožné, aby sa k rebierkam dostali. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (9)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H." sa volá "Adamové rebrá" (Adam's Ribs). Doktor kapitán Benjamin Howkeye Pierce je znechutený z toho čo im každodenne servírujú vo vojenskej jedálni na obed. Stále dookola len pečienky alebo ryby. Už má toho dosť. Preto si objedná z vychýrenej chicagskej reštaurácie delikatesné pečené rebierka. Do tejto gurmánskej akcie zapojí aj Johna Trapper, Radara a Klingera. ***** ()

Reklama

sator 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů, prošpikovaný hláškami že ani nestíháte...😀 Rozpustíme nudu v alkoholu, to je na nic moje nuda se naučila plavat... Ženevská konvence zakazuje zabíjení chuťových buněk... Vstávej je po válce, vyhráli jsme 5:1... Máme mejdan, matku pustili na kauci... ()

Zaujímavosti (7)

  • Vrtulník se žebry přistává přímo v areálu MASH na rozdíl od helipadu nad areálem, kde má vyhraněné a bezpečné místo. (sator)
  • Hawkeye (Alan Alda) mluví o Adamových žebrech jako o kulinářském orgasmu. Podle „Bible“ Bůh stvořil Evu z Adamova žebra pro jeho potěchu. Je zde možné zaznamenat jistou souvislost. (sator)
  • Hawkeye (Alan Alda) se identifikuje jako reportér jménem Cranston Lamont. The Lamont Cranston Band je americká bluesová kapela. (sator)

Reklama

Reklama