Reklama

Reklama

Srdcová kráľovná

  • Česko Srdcová královna (viac)
Trailer 1

Úspešná právnička Anna žije v krásnom modernom dome s dvomi dcérami a manželom lekárom Petrom. Jej perfektný život ohrozí až príchod Petrovho problematického násťročného syna z predošlého vzťahu, s ktorým Anna naviaže intímne puto. To, čo sa zdalo byť len jemným flirtom, sa rýchlo premení v znepokojivý príbeh sily, zrady a zodpovednosti s ničivými následkami... (Film Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (121)

angel74 

všetky recenzie používateľa

Ze zdánlivě poklidného rodinného příběhu se postupem času vyvine tísnivé psychologické drama, z něhož mrazí. Seveřané by si podobné filmy měli nechat patentovat, jak bravurně se s temnými náměty dovedou vypořádat. Trine Dyrholm se zhostila eroticky odvážné titulní role s nebývalou přesvědčivostí, lépe už snad ani necitelnou Annu ztvárnit nemohla. Nutno podotknout, že Gustav Lindh a Magnus Krepper s ní po celou dobu drželi krok a rovněž podali výborné herecké výkony. (85%) ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Scenár kládol veľký dôraz na uveriteľnosť a nejednoznačnosť vzťahov medzi hlavnými postavami, vie to vyvolať v divákovi nepríjemne pocity ale nejak extra sa mi to pod kožu nedostalo. Erotické scény mi prišli trochu cez, hlavne preto že Trine Dyrholm vyzerala staršia ako v skutočnosti je a ajkeď chápem lepšie hodnotenia, príbehovo mi neprišlo že ide o niečo úžasné. Nečakal som úplne film pre mňa a tak sa aj stalo. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

Zdařile znepokojující drama o právničce, která se ve svých kauzách ujímá zneužívaných dětí a bojuje za ně jako lvice, aby následně udělala kotrmelec či lépe řečeno veletoč a sama sklouzla po šikmé ploše... Po pravdě řečeno v poslední třetině filmu mi byla dokonale odporná.. Herecký trojlístek Dyrholmová-Lindh-Krepper výborný. ()

Wade 

všetky recenzie používateľa

Přemýšlel jsem co napsat k tomuhle severskému dramatu,které obsahuje i scénu né zrovna pro tenhle žánr. Nakonec napíšu jen ,že celý film si pro sebe ukradla Trine Dyrholm ,protože její výkon je fenomenální. Takže pokud chcete vidět skvělé severské drama a perfektní herecký výkon Queen of Hearts je to co si chcete pustit. 84% --- 8/10 IMDb ()

bari68 

všetky recenzie používateľa

Nie náhodou tvorcovia filmu sú synovia a dcéry Švédska a ,,potomkovia ,, Ingmara Bergmana. Ten bol v tejto oblasti psychológie ľudskej duše majstrom svojho remesla. Pojatie, alebo i kamera Svena Nyquista mi jeho filmy pripomínala. ... Samozrejme bez tých explicitných scén, ktoré ale tu ale mali svoje opodstatnenie. Zámerom sa film nesnažil byť erotický, príťažlivý , ale skorej tou psychologickou drámou vyplnenou soft-pornom, ktorá ten kontrast ukazuje viditeľnejšie. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (2)

  • Název filmu odkazuje na postavu Srdcové královny z knihy „Alenka v říši divů“ od Lewise Carrolla, která je ve filmu opakovaně zmiňována. (Homerking)

Súvisiace novinky

SCANDI 2020 se blíží

SCANDI 2020 se blíží

04.01.2020

Šestý ročník Scandi nabízí to nejlepší ze současné severské kinematografie napříč žánry – od temného noiru přes melancholické drama až po provokativní dokument. Úspěšná právnička zamilovaná do… (viac)

Reklama

Reklama