Reklama

Reklama

Čo robíme v temnotách

(seriál)
  • Česko Co děláme v temnotách (viac)
Trailer 2
USA, (2019–2024), 23 h 3 min (Minutáž: 20–28 min)

Tvorcovia:

Jemaine Clement

Hrajú:

Kayvan Novak, Harvey Guillén, Natasia Demetriou, Matt Berry, Mark Proksch, Alexandra Henrikson, Beanie Feldstein, Doug Jones, Jake McDorman, Chris Perfetti (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(60)

Obsahy(1)

Seriál nazerá pod pokrievku každodenných, alebo skôr každonočných životov troch upírov „žijúcich“ už stovky rokov na Staten Islande. Samozvaným vodcom skupiny je bojovník a dobyvateľ z Osmanskej ríše - Nandor Neúprosný. Potom je tu britský upír Laszlo - tak trochu darebák, švihák a frajer, ako o sebe s obľubou hovorí - a Nadja, zvodkyňa, pokušiteľka a upírska verzia Bonnie od Clyde v Lászlovom podaní. Po nečakanej návšteve ich temného pána, baróna Afanasa, sa upíri majú vrátiť k tomu, čím boli po svojom príchode na Staten Island poverení - teda ku kompletnému ovládnutiu nového sveta. (HBO Max)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (9)

Season 1 (2019) (S01) 

Celkom prijemny relax pri seriali, ktory sa svojim vizualom, prevedenim a sposobom prerozpravania pribehov plne inspiruje rovnomennym filmom z 2014. Samozrejme scenky su originalny a mnohokrat celkom vtipne. Mierny nadpriemer. Serialu pomaha, ze kazdy diel je len kratkou tematickou epizodkou. Odporucam. ()

Hostina (2019) (S01E01) 

Videny originalny film v 2014-tom, som zial touto kopiou nebol nadseny. Stale sem tam vtipne, suche, ale parkrat i trapne a tak len priemer. Som zvedavy, ci sa z toho "vyklube" nieco napaditejsie. ()

Městská rada (2019) (S01E02) 

Par gaggov fajn, ale prislo i dost lacnych a trapnych vystupov. Slabsi priemer. ()

Noční klub na Manhattanu (2019) (S01E04) 

Uvod, s tou spolubyvajucou bola absolutne premakany. ;) A celkom i zoznam mien a vyzor upirov z Manhattanu. To ostatne ma moc nezaujalo. ()

Odchytová služba (2019) (S01E05) 

Trapno o malicko prehralo. Mierne vtipna epizodka zo zvieracieho utulku a z Nadjinho obletovania prevteleneho ludkseho milenca. Nic moc. 45% ()

Baronova noc ve městě (2019) (S01E06) 

Celkom slusna blaznivina. Baron ozraty, baron zdrogovany a nakoniec priodvazny a chrumkavy. ;) ()

Soud (2019) (S01E07) 

Nepochybne zatial najlepsi diel serie. Watch your step! I don't have to, I glide. ;) Potesila ucast povodnych hercov z filmu a i kocka Evan Rachel Wood z Westworldu a Snipes cez skype s pomalou sietou. Hilarious. :) ()

Občanství (2019) (S01E08) 

"He has no human soul, my hypnosis doesn't work". na toho uradnika. :) "So help me G......outhhhhtttt!!!" ()

Orgie (2019) (S01E09) 

"Yes, yes, carry on". :) Top scenka, takmer ako pri spovedi...hoci tam asi pocuvaju pozorne, ci? :) ()

Súvisiace novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (viac)

Reklama

Reklama