Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vedenie elektrárne stále popiera výbuch v Černobyle. Ruská vláda sa snaží zistiť, aká je situácia a následne začína s riešením problémov a evakuáciou oblasti. Vedkyňa z Bieloruska prichádza zo zistením, že problém by mohol byť omnoho horší. (Aktuality.sk)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

J.e.r.e.c 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nástup všech tří hlavních hrdinů konečně dodá reaktoru patřičné grády a okamžitě žene emoce do stratosférických vrstev. Dialogové výměny a přestřelky nemají chybu a závěrečné drcení Gorbyho a spol. možnými (byť podle všeho značně přehnanými) následky jaderného výbuchu jsem viděl asi tak desetkrát... a jako jo! Druhá nejlepší epizoda. 90 % ()

the_weaver 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neschopnosť vedúcich aparátčikov najlepšie vynikne v priamej konfrontácii s odborníkmi a tej im v tomto dieli bolo naložené požehnane. Najviac však desili katastrofické scenáre z úst vedcov, ktorým sa mi ani dnes nechce veriť; tým skôr, že od ich naplnenia ľudstvo delila len odvaha troch ľudí a pár dní. ()

Reklama

Coleator 

všetky recenzie používateľa

Zatímco na HBO zoufale finišuje Hra o Trůny, objevil se seriál s atmosférou tak hustou, že by se dala krájet... Všichni tak trochu tušíme, co se tam tenkrát stalo, ale tahle forma vyprávění je tak poutavá, že celý díl sedíte skoro s otevřenou pusou a jen zíráte... Ať už usedne na železný trůn kdokoliv, máme tady nového seriálové krále... 🙂 ()

JindraLne 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Abych opravdu vystihl, jak byl tenhle díl skvělý, tak bych už tak úžasnému prvnímu dílu musel napařit čtyři hvězdičky, jen abych mohl druhému dát o hvězdičku víc. Ta hodina utekla jak nic, ale jako nejsilnější poselství považuju to, že tvůrci nám tu bez obalu řekli, jak to taky mohlo skončit a díky komu tady ještě jsme. Takže díky za seriál a za připomenutí všech hrdinů, co se tehdy obětovali, abychom koneckonců mohli žít my ostatní. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemci a niektore zapadne staty vraj mali ohlasene nevychadzat z domu, kym neprejde gro radioaktivneho mraku. Zatial co miliony nasich rodicov a nas deti sme normalne fungovali, zberajuc si svoju radiaciu, davajuc "zaklad" pre kvanta rakovinovych ochoreni a deformacii. A to len kvoli tomu, aby to nevrhlo zle svetlo na jednu mrzku ideologiu. Tvl..to je strasne. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v litevské jaderné elektrárně Ignalina, exteriéry Pripjati v litevském hlavním městě Vilniusu, ve čtvrti Fabijoniškės. (Skalda1989)
  • K pádu vrtulníku ve skutečnosti došlo až po několika měsících, přesně 2. října 1986. (Duoscop)
  • V čase 33:07 je za servírkou na poličke vidieť zelená fľaša s bielo-červenou etiketou slovenského piva Zlatý Bažant ´73. (argus123)

Reklama

Reklama