Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vplyvný bankár Matvej Levin (Vladimir Maškov) robí všetko, čo je v jeho silách, aby sa o majetok nemusel deliť so svojimi nelegitímnymi deťmi. Keď však príde o všetky svoje úspory, zistí, že jedine oni mu dokážu pomôcť. Aby získal svoje bohatstvo späť, miliardár bude musieť vykradnúť svoju vlastnú banku v Monte Carle. Ešte predtým ho však čaká náročnejšia úloha – musí znovu získať dôveru svojich odcudzených detí, ktoré vyrastali bez otca. Naivný hacker Nikolaj (Fjodor Bavtrikov), buldozerista Georgij (Gela Meschi), psychológ Eduard (Grigorij Kalinin), blázon do zbraní Oleg (Pavel Činarev) a ich vynaliezavá sestra Ljuda (Alexandra Bortičová) sa rozhodnú Matvejovi pomôcť, aby neprišiel o všetok majetok, ale naopak, aby získal oveľa viac. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Rusáci si konečne vytiahli hlavu z prdele a zistili, že okrem katastrofálnych gerojských vojnových píčovín alebo digitálnych drístov vedia natočiť aj vtipný, napínavý a sympaticky obsadený akčňák. Nahláškovaný, pekný vizuál, výprava, chytrý dej. Trochu som čakal zamotanejší druhý plán, resp nejaký lepší switch, rozhodne ma to potešilo a príjemne prekvapilo. Kľudne aj dvojku by som asi zvládol. 3 z 5 ()

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

Počiatočné scény dokonalého šéfa veľkej bankovej spoločnosti boli úchvatné, kým neprišla na scénu dcéra mŕtveho spoločníka a banda bastardov (nemaželských deciek). Tu prichádza na scénu nútený nevtipný humor s akože vtipnými scénami pri akcii desaťročia vykradnúť vlastnú banku za pomoci ryby a Nokie 3310. Nudné scény sa striedajú s ešte nudnejšími a neprišiel ani oslnivý záver. Ruská sračka bez sexu, bez zmyselnosti  a pekných žien. ws ()

Reklama

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Další ruský epigonský film snaživě následuje své americké - anglické - francouzské předchůdce na podobné téma. 1) Snaživě, ale nepříliš úspěšně. Ne, že by nebylo zajímavé sledovat až důvěrně známé filmové postupy v kulisách moderní bohaté Moskvy, ale to samo o sobě prostě nestačí._____ 2) Přidejte zmatený konec a nevýraznost celého filmu a je vymalováno._____ 3) Film v mých očích pozvedají (trochu) pěkní herci - bankéřovi synové: 26letý Fjodor Bavtrikov (naivní hacker Kolja), 35letý Gela Meschi (buldozerista Georgij), 36letý Grigorij Kalinin (psycholog Eduard, působí v sektě) a 33letý Pavel Činarjov (fanda do zbraní a lupič Oleg)._____ 4) Vtipný a vlastně i dost výstižný koment: Pedro72. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

docela dobrý námět.Pomalý děj je daný zřejmě ruským jazykem ,tam je to výrazivo obsáhlejší.Práce herců je fakt kvalitka.Myslím těch hlavních o "křoví "by se dalo diskutovat.Dobrá profesionální kamera.A i režie.Ústřední motiv se odvíjí ze situace kdy boháč rozdal příliš mnoho svého DNA a ve snaze potomky vyšachovat z dědictví přepíše vše na společníka.Když společník natáhne ráfy ,dědictví spadne do klína vdově.Která se ho drží jako buldog.A jízda může začít... ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Márna snaha z Ruska o natočenie ľahko stráviteľnej „rodinnej“ lúpežnej komédii, ktorá čerpá z viacerých filmov zo západu. Nehovorím, že by sa z daného príbehu nedalo natočiť nejakú priemernú komédiu. To však áno, že zvolený postupu z hľadiska výsledku je zlý. Nízka úroveň scén, nie príliš dobre fungujúce pointy, potenciál väčšiny postáv nie je dostatočne využitý. Otvorený záver (jednoznačné naznačenie prípadného pokračovania), ktorý z hľadiska výsledku vôbec nie je potrebný. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama