Reklama

Reklama

Little Monsters

  • Veľká Británia Little Monsters
Trailer 3

Obsahy(1)

Skupina detí sa so svojou vyučujúcou slečnou Caroline (Lupita Nyong'o) chystá na výlet. Na poslednú chvíľu sa ale jedna z matiek, ktorá mala pomôcť s organizáciou, ospravedlní. Zhodou náhod sa v škole práve nachádza David (Alexander England), ktorý sem priviedol svojho synovca, a keďže mu Caroline ihneď padne do oka, ponúkne sa, že na výlet pôjde s triedou aj on. Ešte ale netuší, že ho čakajú omnoho nebezpečnejšie povinnosti, ako postarať sa o bandu nezbedných detí. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (50)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Malé príšerky - tu v tomto filme vo viacerých významoch. Niekedy sú tými príšerkami malé deti voči svojmu okoliu, inokedy dospelí, kde to funguje aj opačne - príšerka samému sebe... Páčilo sa mi, že aj napriek všeobecnému chaosu a zombíkoch všade kam sa pohneš, si film zachoval veľkú dávku pozitivizmu a príjemný, priam až detský humor. Nadpriemer. 75/100 ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Vobec som nevedel do čoho idem a tak som bol naozaj prekvapený, že ide o zombie komédiu. Hneď od začiatku je milo zábavný a naozaj je tu veľmi veľa vtipných momentov a to hlavne pri scénkach David a synovec. Tato idylka sa začala rozpadať práve pri príchode zombie už tých vtipných situácii tu nebolo moc i keď na scénu prišiel ujo žabiak, ktorý bez fuck ani vetu nezačal či neskončil. Aj ten mal niekoľko slušných dialogov, ale nebavil som sa uňho tak, ako na začiatku. Veľmi ma prekvapili masky, boli bravúrne, tam vidieť, že si tvorcovia dali veľmi zaležať na tom, aby zombie vyzerali čo najcoolovejšie. Zaujímavý príbeh i keď logicky mal trhlinky, ale veľmi som sa bavil. Dobrí herci, brutálne masky, slušne vtipné dialógy a pár mnamkových gore efektov a zato si film zaslúži silné 4*. Vyššie isť nemôžem, kvôli občasnej klišéovitosti a sem tam sa tu ukázala aj scéna, ktorá tu vážne byt nemusela. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Budu se opakovat, ale škoda, že hlavní roli nedostala nějaká pěkná blondýnka. Co se týče masek zombíí - perfektní. Škoda, že to nebylo natočeno jako brutální horror. Pohled na roztrhaná brečící děcka by byl famózní. (Dělal jsem CZ titulky, takže jsem film viděl 3 x, znám ho nazpamět, větu po větě :-) a až po třetí se mi líbil , proto 🤗 🤗 🤗 70%) ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

S očekáváním nenáročné infantilní blbiny jsem byl docela mile překvapen, jak vtipnou, sprostou a krvavou hororovou komedii jsem nakonec dostal. Dobře vypointované vtipy, slušně napsané postavy s chytlavě humornými hláškami zahrané kvalitními herci (i děti jsou zde v pohodě), zombie útočící na dětský zoopark (tady možná milovníci zvířat objeví menší zádrhel) a legitimní prakticky dělané gore (sice je to film o dětech, ale rozhodně ne pro děti). Little Monsters jsou rozhodně velmi povedeným zástupcem zombie komedií, jichž sice vzniká poměrně mnoho, ale kvalitu a originalitu aby mezi nimi člověk pohledal. Zde se to naštěstí povedlo a dobře jsem se bavil. [Sitges 2019] ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Název je trochu zavádějící, takže pokud čekáte krvelačné dětičky, budete zklamaní. Místo toho tu máme bandu milých až roztomilých capartů, které se před rozdováděnými zombíky snaží zachránit sluníčková učitelka a nezodpovědný loser. A aby děti neměly trauma, musí věřit tomu, že se jedná jen o hru. Za mě úplná pohoda. Zasmál jsem se, masky zombíků měly něco do sebe, na úrovni byly i vnitřnosti a sem tam se našla i solidní hláška. No a taky se tu hodně nadává, což mi překvapivě sedlo. Herecky bylo vše ok a australský strýček Jedlička v podání Joshe Gada mě dostal několikrát do kolen. Mouchy by se tu sice našly, ale proč je hledat, když to není potřeba. Spokojenost. 75% ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (7)

  • Hudba byla nahrána a namixována v Trackdown Studios v Sydney. (noelcoward73)

Súvisiace novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (viac)

Reklama

Reklama