Reklama

Reklama

Sexuální výchova

(seriál)
  • Veľká Británia Sex Education (viac)
Trailer 4
Veľká Británia, (2019–2023), 29 h 20 min (Minutáž: 47–85 min)

Tvorcovia:

Laurie Nunn

Hudba:

Oli Julian

Hrajú:

Asa Butterfield, Emma Mackey, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood, Connor Swindells, Patricia Allison, Tanya Reynolds (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(32)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenzie používateľa Vera2613 k tomuto seriálu (2)

Sexuální výchova (2019) 

Tento seriál ma chytil hneď v prvej epizóde vďaka zaujímavému deju, sympatickým postavám a fajn humoru. Čo sa deju týka, tak myslim, že len od terapií sa to neskôr preklopilo (len) do riešenia vzťahov. Samozrejme sex terapie sa nevytratili úplne a boli v každej časti, pričom niektoré problémy boli fakt vtipné. Čo sa postáv týka, tak na mňa pôsobili ľudsky a veľmi prijemne. Asa Butterfield je môj favorit čo sa týka mladých hercov avšak v tomto seriáli si každú scénu pre seba ukradla Emma Mackey a.k.a. Maeve. Len tak mimochodom musím vypichnúť, že sa veľmi podobá Margot Robbie. Ale to tu už bolo určite spomínané ;). Sex education je teda veľmi príjemný seriál z prostredia tínedžerov, ktorý tiež dokázal chytiť za srdce. Plus skvelý soundtrack. Teším sa teda na 2.sériu;) ()

Série 2 (2020) (S02) 

Čakať sa rozhodne oplatilo. Séria bola nabitá emóciami, ale aj vtipom, ktorý sa niesol na rovnakej vlne ako v prvej sérii. Vývoj postáv sa nesmierne podaril a fungoval. K postavám som si už od prvej série vytvorila vzťah a naozaj mi prirástli k srdcu. To je myslím jedna z najdôležitejších vecí, ak sa jedná o serial. Jediné čo tomu môžem vytknúť je ten koniec, pretože som kvôli nemu nahnevaná. A tiež to, že screentime Otisa a Maeve bol minimalny. To ma trocha (dosť) sklamalo. Čakať ďalší rok na to ako sa to vyvinie ďalej je vcelku zničujúce, no radšej si počkám. Dúfam že kvalita seriálu zostane na vrchole ako v doterajších dvoch sériách.. Za mňa je táto séria aj napriek menším mínusom nadpriemerná. Avšak je pre mňa veľmi ťažké sa rozhodnúť ktorá sa mi páčila viac. Asi to uhrám na remízu, kým príde 3.seria. Hodnotím na 95% ()

Súvisiace novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (viac)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (viac)

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

28.11.2020

Britské projekty, zejména pak seriály Koruna a Sexuální výchova, slaví dlouhodobě velký úspěch u předplatitelů Netflixu. Nejen proto streamovací gigant letos výrazně navýšil rozpočet pro britskou… (viac)

Reklama

Reklama