Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brian Barnes (Clint Carney) sa opäť snaží skoncovať so svojou závislosťou. Tentokrát sa rozhodol, že sa utiahne do hôr, do v tom čase opusteného turistického strediska, kde by rád skúsil zahodiť za seba celú svoju temnú minulosť a začať žiť odznova. Do domu, ktorý vlastní spoločne so svojou ex-manželkou, si pozval aj bývalú priateľku Annu (Jaymie Valentine), aby mu pomohla preklenúť niekoľko najťažších hodín a dní. Aby to nebolo všetko veľmi jednoduché, hneď po svojom príchode sa mu na päty zavesí nepríjemný policajt a navyše v dome zazrie ducha. Brian začína pomaly, ale iste pochybovať o svojom duševnom zdraví... (beso74)

(viac)

Recenzie (5)

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Film.který opravdu spadá do průměru svým provedením,ikdyž nějaké momenty jsou fajn,po hororové stránce to na mě moc nezabralo. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Režisér se snažil, ale pěkně mu to kazí slabý příběh, podivná kamera (ale pár záběrů není špatných, to musím uznat) a hlavní herec, který se celý film tváří jako debil (snad kromě posledního záběru) a jeho roli jsem mu nevěřil ani náhodou. A ani ta hudba nic extra. Jistý potenciál tam ale byl a jsem rád, že se nakonec pan režisér nebál a dal tam ve finále gore, které bylo dost dobře udělané. Ale aby ten fakt byl dobrý jako celek, to by se na tom muselo ještě dost makat. 2* ()

Reklama

beso74 

všetky recenzie používateľa

Skôr komorná psychologická dráma o 3 hercoch a jednej závislosti ako horor, aj keď na konci, keď dôjde na lámanie chleba, nejaké to gore vyskočí a objaví sa aj nejaký ten pramienok krvi. Brian Barnes je totiž neúspešný adept na abstinenciu, ktorý má momentálne z absťáku veľmi nepekné stavy. Problémom je odrazu takmer všetko, od splývania reality a fantázie, cez neposlušnú pamäť až po nepríjemného policajta robiaceho mu zo života peklo a duchov, ktorí môžu a nemusia byť výplodom jeho fantázie. Kým sa Clint Carney pokúša niečo okukať od Jacka Nicholsona a neostane v hanbe, prešvihom je obsadenie hlavnej ženskej úlohy - Jaymie Valentine ako Anna javí o cele dianie okolo seba záujem asi ako lev o hlávku chutnej čerstvej kapusty. Tvorcom síce snahu uprieť nemožno, ale dojem zo strašne dlhého a pomalého rozbehu už nedokáže napraviť ani brutálny koniec, ktorý bol vo veľkej miere predvídateľný... ()

ARI50 odpad!

všetky recenzie používateľa

Halušky v akci bože už toho je moc, tohle ani není možne co se toči. Zavislák bože hodit ze skály hrozný ale hrozný film bolestivé minuty sledováni. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Očividne prichádza do módy nakrúcať horory o narkomanoch, lebo v poslednej dobe mám na to celkom šťastie. Tentokrát tu je jeden úbožiak, ktorý svoju závislosť "lieči" na chate za prítomnosti svojej šľapky a jedného otravného šerifa. A objavujú sa mu duchovia. Ako ináč. Námety o tom, že hlavný hrdina nevie rozlíšiť sen a realitu, patria k mojim najmenej obľúbeným a ten blbeček bol postupom času otravný čoraz viac a viac. Na druhej strane musím pochváliť prácu maskérov a gore. Keď sa už nejaký prízrak objaví, tak je to fajn, a ku koncu je to aj celkom slušný masaker. Len škoda, že zvyšok filmu za veľa nestojí. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama