Reklama

Reklama

VOD (1)

Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) je jeden z nejlepších nájemných zabijáků na světě. Do důchodu mu zbývá pár týdnů, a tak by se rád uklidil někam, kde si počká na tučný důchod. Nakonec se ale nechá zlákat na jeden poslední kšeft. Během něj zjistí, že skutečným terčem měl být on sám. Asi by to nechal být, ale když je vystopován zabijáky nastupující generace, rozhodne se vypátrat, kdo za tím je, a pomstít se. (FoxMulder)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (291)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Bola by to priemerná báchorka o obstarožnou hitmanovi, ktorý ak si chce zaslúžiť penziu, musí vykynožiť armádu mladších kolegov. Je to zmätené medzi bizarne komiksovým krvákom a vážnejším thrillerom, navyše to napriek všetkej tej krvi a čvachtavým headshotom vlastne nemá ktovieako dobre natočené akčné scény. Ale do plusových hodnôt to ťahá ako vždy skvelý Mads Mikkelsen, ktorý je tu opäť kráľ všetkých badassov. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

„Lidi se mě ptají, proč nechávám vyšetření prostaty na konec. Prostě chci, aby se mí pacienti měli na co těšit.“ Áno, film je mierne absurdný a ako už viacerí spomenuli, ak by mal v popise aj žáner komédia, človek by ľahšie naskočil na túto vlnu. Celému filmu kraľuje Mads Mikkelsen – a jemu pristane aj takáto úloha. Príbeh je síce predvídateľný od začiatku do konca – prenasledovaný agent tesne pred dôchodkom. Ale ak očakávate ľahkú zábavu na piatkový večer, film je na to ako stvorený. Herci hrajú tak, že vám je jasné, ako si natáčanie užívali. Príjemný akčný film so špičkovou kamerou a choreografiou. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Až do dnešního dne jsem si byl jistý, že je pro mě Mads Mikkelsen sázkou na jistotu, ale svět sebou nějak divně cuknul a mám po jistotách. Tedy, nic proti mému oblíbenému Dánovi, ten nezklamal, ale s tímhle scénářem se nedalo nic velkého předvést. Tvůrci vyplodili snímek, který chtěl být evidentně mocky, mocky cool, ten ale po většinu času vypadal spíš zoufale (většina akčních scén byla spíš k smíchu), Katheryn Winnick, která by díky svým schopnostem dala celý A Team s prstem v nose, tady jen zvedala telefon, a ani závěr nebyl zrovna úžasný. ()

italka63 

všetky recenzie používateľa

Jedním slovem, slušný nářez, kde nejen tečou litry krve a k újmě dochází všechny části těla, ale také zasunuté vtipné hlášky , jen tak mimochodem zcela vážně pronesené, perfektní Mads a krásná Katheryn Winnick, neboli Lagertha konečně v jiné roli, mělo to švih, spád, skvělou kameru a střih a scénka školní besídky byla famózní. Také co byste chtěli od fiktivního cestujícího pohřebáka :-) ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Rok 2019 pre mňa začal pozitívne. Toto bol prvý snímok z roka 2019, ktorý som si pozrel. Stačí len pár chvíľ počkať a potom už to ide "z kopca" tak rýchlo, že to ani nemá cenu komentovať alebo spoilerovať. Zaslúžilý videoklipový režisér Jonas Akerlund skvostne vystrelí snímku do tretieho aktu, kedy už zohavený Mikkelsen likviduje jednu vlnu pešiakov za druhou. Sú to pekné akčné scény, plné digitálnej - ale pomerne presvedčivej krvi, headshotov a v rámci možností aj solídne choreografie. Zápletka je jednoduchá, presne v duchu komiksovej predlohy, ktorá vsádza na rýchly vizuál, drzú brutalitu a krátku story, ktorá končí dierou v hlave. Je to opäť snímka, ktorá preslávi ešte viac Madsa Mikkelsena a jednoznačne sa jedná o jednu z najlepších snímok roka 2019. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v Kanade, predovšetkým v okolí Toronta. Scéna odohrávajúca sa vo vile v Čile sa natáčala v Argentíne. (MikaelSVK)
  • Příběh vychází z komiksu „Polar: Came From the Cold“ z roku 2012, jehož autorem je Víctor Santos a vydalo ho Dark Horse Comics. (3T)

Súvisiace novinky

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

06.05.2021

Herečka Blake Lively (Mělčiny, Město) bude produkovat a zároveň si zahraje i hlavní roli v nové chystané adaptaci drsného komiksu Lady Killer pro Netflix. Scénář k filmu napíše Diablo Cody (Juno,… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené