Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (190)

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Tento nový film od produkcie netflix sa celkom vyjadril. Dobrý začiatok, prostredie, síce ta zápletka nebola až tak dobrá, ale fakt ma to bavilo. Plus dabing bol určite plusom. Až na ten zaver ktorý bol ozaj divný. Pozerám že film porovnávajú aj s predestination. Ozaj sa jedná o kvalitné thriller sci-fi l. 4* ()

misbos 

všetky recenzie používateľa

SJW 12 OPIC - aneb - mileniální oslava cenzury, propagandy, orwellovských paměťových děr, a "preventivních" poprav. Tohle JE ryze fašistickej blábol, protože jakmile připustíme byť jen na moment, že některý myšlenky!! by vůbec neměli vzniknout (přesná citace filmu), jsme v prdeli. Kdo o tom rozhodne, který jo a který ne? Kdo to bude určovat? Hlasování na twitteru??? Paradoxně by se dalo říct, že autoři tohodle díkla jsou stejný hovada, jako ta zlá milice v něm, a je jedno, do jakejch vzletejch hávů ten svůj svinčík zabalej. Ta jedna je za řemeslnou stránku věci. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

V prípade toho filmu už je aspoň trošku vidieť, že Netflix pri výrobe vlastného obsahu sa snažil vytvoriť niečo „vlastného“. Postupné vybudovanie príbehu nie je zlá, ale je príliš jednoduchá a bez väčších ambícií. Kombinácia krimi/thriller so sci-fi je nádejná, ale nemali by zabuúdať na detaily. Z hereckej stránky absolútny priemer, v prípade M. C Hall dokonca podpriemer. Celkovo: nádejný pokus, ale v tejto forme „len pokus“. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Časová naháněčka tak jak to mám rád, s kvalitními herci a zajímavou zápletkou ala Predestination. Kdo zná pravidla žánru nebude překvapen a spíš si vychutná kvalitní atmosféru. Mickleho specifický styl dodává terminátorovské sci-fi punc reality. Nasynťákovaný soundtrack potěší, stejně jako Dexter v jedné z podpůrných roli. Pointa o zabíjení myšlenky v zárodku je cool, ale je taky hodně nebezpečná. Kdo bude určovat co je v pořádku si myslet a co ne? ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Najlepší ja vďaka vydarenej technickej stránke úvod s pár peknými scénami havárie autobusu. Bohužiaľ od tej chvíle to s kvalitami filmu ide prudko dole vodou. Najväčším problémom je to, že divák je celý čas napred pred hlavným hrdinom, ktorý sa snaží vyriešiť záhadné vraždy. To že vrah bude mať niečo spoločné s cestovaním v čase dôjde vyšetrovateľovi konečne až po hodine filmu. Následne sa z toho zmagorí a stane sa z neho typický šupák posadnutý vyriešením prípadu vďaka čomu sa nie príliš napínavý film stane doslova neznesiteľným. Na konci nás čaká desaťminútová vysvetlovačka o čo tam teda akože išlo, pritom si to pozorný divák tak nejak dal dokopy už dávno aj keď je dobré príliš nad časovými paradoxami v tomto filme nerozmýšľať. Nejak extra im to nesedí. Výsledkom je ďalší nepodarený film od Netflixu. Pokiaľ chcete vidieť niečo podobné ale oveľa vydarenejšie, tak si pustite Predestination alebo Minority Report. 5/10. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (5)

  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)
  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)
  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)

Reklama

Reklama