Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Helle čeká už celou věčnost, až její workoholický manžel Peter odejde do důchodu, aby si mohli užívat podzim svého života společně. Chce s ním cestovat a objevovat svět – ale když se Peter vrátí z posledního dne v práci domů, události naberou nečekaný spád. Peter má totiž pro svou ženu velké překvapení – rozhodl se odstartovat novou kariéru dovozce vín a veškeré jejich úspory investoval do exkluzivní vinice v Rakousku! Helle a Peter se rozejdou a podstoupí spalující cestu poznání, překypující novými příležitostmi, problémy a sny... Mohou ale po padesáti letech manželství začít znovu? A dokáží bez sebe vůbec žít? (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (6)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tieto geriatrické filmy, kde starí chcú byť mladými a správajú sa tak, se vším všudy, mi dvíhaju žalúdok. Niekto si to asi pôjde, nájde v tom tú skrytú krásu. Ja som to ale neni. 1 z 5 ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Je div, že s ním vydržela tak dlouho. Je div, že ho vůbec chce zpátky. Skvěle upřímný a svým způsobem mile realistický film. Tohle vám vleje energii do života. Pokud nejste zabedněný či zaostalý idiot. ()

Reklama

Ashar 

všetky recenzie používateľa

Snažíme se pochopit miléniány, jejich nový pohled na svět, ale zapomínáme na to, že i starší generace už není tak stará, jako dřív. Čím víc se posouvá hranice dlouhověkosti, tím víc se musíme připravit i na to, že naše babička a dědeček už nejsou a nebudou takoví, jak jsme si je zaškatulkovali. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý so svojou témou síce nie je prevratný, každopádne však stojí za pozornosť, že známy problém (kríza v manželstve po x rokoch – (čiastočne) „vyschnutie pocitov“ voči sebe) je koncipovaný do čias, kde manželský pár je už v dôchodku. Muž, ktorý je v dôchodku, zainvestuje do niečoho, čo manželka nepodporuje. To je len „benzín na oheň“ – muž oznámi, že už nie je šťastný, chce znovu žiť, chce vyskúšať nové veci, odsťahuje sa – podáva rozvod. „Slobodný život“ manželka znáša veľmi ťažko. No po určitom čase sa karta obráti, a práve manželka nájde znovu šťastie – po boku ženy. Práve tento „nečakaný“ ťah v príbehu je to, čo film potrebuje, pretože smerom ku konci sa to celý stáva takým vyšumeným (napriek občasným odvážnejším scénam). Hella Joof to vycítila, ale záverom to nezachránila. Z hľadiska hereckých výkonov spíš lepší priemer, v žiadnom prípade nečakajte nieč prevratného. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama