Reklama

Reklama

Lady a Tramp

  • USA Lady and the Tramp (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Toto nadčasové prerozprávanie klasického animovaného filmu z roku 1955 prináša jeden z najväčších ľúbostných príbehov o psoch, ktoré sa vydajú na nečakané dobrodružstvo a napriek svojim rozdielom sa zblížia a spoznajú hodnotu domova. K Lady, sučke kokeršpaniela, ktorá žije na luxusnom predmestí, je život dobrý. Keď sa na scéne objaví dieťa, Lady prestane byť stredobodom pozornosti a príchod tety Sáry situáciu len skomplikuje. Lady sa čoskoro ocitne sama na ulici. Našťastie sa objaví Tramp a tento pouličný kríženec ju rýchlo naučí, ako to na svete chodí. Čoskoro si vyfintená sučka a utáraný miešanec užívajú prechádzky v parku pri mesačnom svite a špagety pri sviečkach. Tramp žije na slobode bez vôdzok po boku svojich nezbedných kamarátov, ale Lady chýba pohodlie a bezpečie rodiny, takže sa čoskoro obaja musia rozhodnúť, kam patria. Film Lady a Tramp, ktorý dokonale kombinuje hrané scény s fotorealistickou animáciou, je dojímavým a romantickým dobrodružstvom pre celú rodinu. (Disney+)

(viac)

Súvisiace novinky

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (viac)

Co nabídne služba Disney+?

Co nabídne služba Disney+?

09.11.2019

Už za pár dní (přesněji 12. listopadu) se ve Spojených státech, Kanadě a Nizozemí spustí nová streamovací služba Disney+. O týden později se pak dočká ještě startu v Austrálii a na Novém Zélandu.… (viac)

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (viac)

Reklama

Reklama