Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby hľadala Bridget Jonesová väščiu smoliarku než je ona sama, s Kate (Emilia Clarke) by trafila klinec rovno po hlavičke. To dievča síce vyzerá ako roztopašný čertík, v skutočnosti však priťahuje problémy všetkého druhu – nerozumie si s vlastnou rodinou, nevyzná sa sama v sebe, nevie si nájsť normálneho chlapa a navyše pracuje v obchode s vianočnými dekoráciami. Oblieka si škriatkovský kostým, cinká rolničkou a v hlave sa jej stále točí vianočný hit Georga Michaela Last Christmas. A hoci pred rokom pri komplikovanej operácií balansovala na hrane života a smrti, druhú šancu vôbec nevyužíva tak, ako by sa očakávalo. Okázalo na všetko kašle a vyberá si v živote vždy tú najjednoduchšiu cestu. Všetko sa ale zmení, keď spozná záhadného mladíka, ktorý sa jej stále častejšie pletie nielen do cesty, ale aj do života. A hoci Kate neplánuje nič meniť, pod vplyvom tohto chlapca a magických svetiel vianočného Londýna, sa aj jej predčasne zatvrdené srdce začne pomaličky roztápať. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (274)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

příjemná vánoční komedie,která dokáže rozesmát a i lehounce dojmout a dokáže to i přesto,že vývoj je celkem očekávatelný a hlavní hrdinka je ze začátku pouze sebestředná blbka.Feig měl štěstí na obsazení Emilie Clark,protože i přes svojí počáteční nesympatičnost dokáže postavě Kate propůjčit velkou dávku svého diblíkovského šarmu.Nová klasika ve stylu Lásky Nebeské to ovšem nebude...60% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Milé prekvapenie, ktoré spomedzi toho obrovského spektra rôznorodých vianočných filmov, určite vyniklo. Je to jeden z tých filmov, pri ktorom očakávate, že sa na vás skôr či neskôr vyvalí obrovské klišé, a napokon sa namiesto toho zrodí skutočne pekné posolstvo. To by však na komplexný úspech filmu bolo predsa len príliš málo. Našťastie, veľkú rolu v celkovom dojme zohrala aj veľmi sympatická ústredná dvojica Kate & Tom (Emilia Clarek a Henry Golding). A mňa osobne potešil aj veľmi príjemný humor s kopou svojského dôvtipu a dvojzmyslov. Takže v rámci kategórie vianočných filmov určite nadpriemer! ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Paul Feige ma nikdy nebavil a toto je ďalší s jeho nudných filmov. Polku filmu som prezýval, citeľne tu chýbal lepší príbeh, zaujímavejšie alebo zábavnejšie pasáže a až zvrat pred koncom filmu to trošku oživil, inak to bola väčšina nuda a všetok humor išiel hodne mimo mňa. Emilia fajn, príbeh fajn, záver fajn, ale ako celok premárnená šanca. 60% - 3* ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Last Christmass teda poriadne klame telom, až si na konci poviete, či je vôbec možné ho zaradiť do kategórie romantická komédia. Ono skôr ide o dramedy s psychologickými prvkami, ale samozrejme na poli vkusného mainstreamu. Ono pokiaľ vám bude Henry Golding svojou dokonalosťou od začiatku extra nesympatický a budete chcieť odísť z kina, radšej si na ten záver počkajte a celú vec razantne prehodnotíte. Občas je nad čím sa pousmiať, vedľajšia milostná dejová línia je ale úplne zbytočná, snáď len dokazuje, že Michelle Yeoh je stále sexy ženská. Emilia to v pohode utiahla, ale pokiaľ ju nemáte radi, tak sa tomuto filmu radšej vyhnite. To platí aj o Georgeovi Michaelovi. Text Last Christmass k deju ale padne ako riť na šerbel, to sa však dozviete opäť až pri tom šokantnom závere. ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Škoda toho nudnějšího prostředku, jinak poměrně zdařilý vánoční film, což je tak trochu malý zázrak, protože když se podíváte do kategorie vánoční filmy, tak od doby Lásky Nebeské nebo její polské variace Noci plné zázraků nevzniklo takřka nic koukatelného, co by mělo slušný příběh a pěknou vánoční atmošku. Tady se to však chvílemi povedlo, za což posílám 4 hvězdy. 70% ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (15)

  • Hneď v úvodnej scéne je uvedené: Juhoslávia, 1999. V roku 1999 však Juhoslávia neexistovala, rozpadla sa v roku 1992. Vtedy existovala už len Juhoslovanská zväzová republika (JZR), ktorú tvorilo Srbsko (vrátane bývalých autonómnych oblastí Vojvodina a Kosovo) a Čierna Hora. (Arsenal83)
  • V závěru filmu, během písně „Last Christmas“, se v davu objeví Greg Wise, spoluautor námětu filmu a také manžel herečky a scenáristky Emmy Thompson, která ve filmu ztvárnila matku hlavní postavy. (makimarketa)

Reklama

Reklama