Reklama

Reklama

Recenzie (5)

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ajajajaj, tak nemůžu si pomoc, ale tohle je prostě cesta do pekel. Máme tu barevný co netahaj, protože tahaj jenom bílí, máme homoušský scény a plno keců. To jako vážně. Tohle je prostě horor v tom nejhorším slova smyslu. Kdyby se tam neobjevila a neodmaskovala démonka a náckové tak by to byl opravdu průser. Nemůžu si pomoc, ale zatím velký zklamání. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak sme si zatancovali v nohavicovych kostymoch a vypoculi si zaujimavu teoriou o "praci len pre gringov" ;) Coze mi to len pripomina...A boli tiez svedkom toho, ako si jedna z bohyn - Natalka, postupne podmanuje politicky priestor v Los Angeles, ale neovlada svojich pesiakov uplne. To potesilo, lebo dojem z prvych dvoch casti vobec neboli dobre. Vcelku vsak maximalne priemer. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najlepším momentom epizódy je keď mexikánec hovorí o tom že práca je iba pre blbcov a belochov...preto súčasný svet vyzerá tak ako vyzerá. Za dabing prejavu mexického dievčaťa by si zrejme osoba ktorá ju dabovala plus človek, ktorý sa o český dabing na HBO starý návštevu polície aby si ich extrémistické rečí a šírenie nenávisti proti ľuďom bielej farby pleti nabudúce radšej rozmysleli...netreba zabudnúť že v tretej epizóde je ešte len druhá homosexuálna scéna, veď HBO. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama