Reklama

Reklama

Na dostrel

  • Česko Na špatné straně hlavně (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Michael Decker (Steven Seagal) je bývalý federálny agent, ktorého agentúra prepustila zo svojich služieb, pretože všetky prípady riešil svojráznym spôsobom a zásadne nerešpektoval služobné predpisy. Teraz pracuje ako ochrankár v nákupnom stredisku. Jeden večer však musí zasiahnuť, keď na parkovisku zbadá muža, ktorý chce ublížiť jeho priateľke. Tento incident však nie je náhodný, cestu mu zámerne skrížil gangster z narkomafie, ktorý vymáha nesplatené dlhy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (53)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tak a máme tu motivační řeč pro Stevena Seagala : Stejně to zase posereš! Usměj se sádelníku! Ok nebudu tvrdit, že jsem od toho čekal nějakej comeback, ten už vypasený mistr taktiky nepředvede, ale po celkem profi traileru jsem na to byl minimálně zvědavej, ale je to jenom profesionálně odvedená neakční nuda. Ano Stevo má hlavní roli a dokonce i děj je trochu odlišnej, tentokrát tu nejde o pomstu pravda. Jedinou pomstu Stevo koná na fanoušcích když jim servíruje další sterilní nezajímavou srajdu. Škoda ta úvodní bitka byla docela fajn, ale pak to sklouzne do nezáživnýho stereotypu. Občas to je i nechtěně zábavný, ale ne dostatečně a ohledně účasti Sádelníka v soubojích bych takový optimista nebyl. Ano sice je v bitkách vidět víc než jen záda a nohy, ale i tak mu není pořádně vidět do ksichtu, takže úspěšně pochybuji, že to byl on. Navíc ten experiment z rozdělováním děje do několika částí obrazovky v některých scénách, to mělo bejt jako co? Už jsem jenom čekal kdy rozpixelují obrazovku do 50 malých čtverečků. No nic srát na to, sádlo už je v píči a to definitivně.20% ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Decker (Steven Seagal) zachrání Lisu (Jade Ewen), která mu řekne o dvou milionech schovaných v kufru auta, ale tuto hotovost chce zpět vlastník Mr. Vargas... Určitě by to šlo ještě lépe, ale tohle je nejlepší "SEAGALOVKA" po hodně dlouhé době. Steven je tady konečně za hlavního hrdinu a má i několik úderných hlášek. Příběh se odehrává ve Francii, ale celý film byl natáčen v Bukurešti v Rumunsku. Steven Seagal také produkoval. V End of a Gun není mnoho záběrů, kde by bylo vidět pouze záda nebo nohy Stevenovy postavy. V závěrečných titulcích má Chris Whitelaw kredit jako Stand-In for Mr. Seagal / "Seagalův záskok". HODNOCENÍ 50% ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ty si si to napísal, tak si to aj podpíš.“ Po dlhom čase som si znova pozrel novú seagalovku a tento silný zážitok ma viedol až k úvahám nad tým, kto ešte je a kto už nie je akčný herec. Veci, ktoré Seagal stváral v začiatkoch (Nico, Prepadnutie v Pacifiku, Nemilosrdná spravodlivosť...), boli brutálne a nekompromisné, mali vynikajúcu choreografiu. Tie bitky sú ešte i v dnešnej dobe drastické a intenzívne. Seagal sa na nič nehral, nemusel mať kaskadérov, ani dvojníkov. Bola to smrtiaca mašina na rozdávanie úderov. Reálne ovládal bojové umenia a každý vedel, že je lepšie si s ním nezačínať. Lenže na stole mu pristávalo čoraz menej kvalitných ponúk a nakoniec skončil vo videobéčkach/céčkach s mizernými rozpočtami, ešte mizernejšími scenármi a kolegami-hercami, ktorí vyzerali skôr ako komparz z porna. Jemu to ale zjavne nevadí! Ide si to svoje a i hranie vo filmoch takejto nevalnej úrovne mu umožňuje žiť nadštandardný život. A stále (hoci pribral 75 kíl a už sa pred kamerou takmer vôbec nehýbe, väčšinou iba sedí za stolom/v aute/v kancelárii a pozerá sa pred seba, lebo otáčanie hlavou by ho bolelo) prekvapivo má veľmi veľa verných fanúšikov. Tí si alebo neuvedomujú, ako rapídne nadol išla kvalita jeho snímok (čomu sa dosť ťažko verí), alebo je im to jedno, alebo ja neviem čo. V Na dostrel Seagal spojil sily s Keonim Waxmanom, s ktorým pos*al už veľa vecí (Strážcu spravodlivosti, Ochrancu, Najlepšieho zabijaka, Nezastaviteľného muža...). Na dostrel Steven zároveň produkoval, ale v podstate nejde o akčný film. Neviem, čo to je, ale akčný film by mal vyzerať inak. Pár akčných sekúnd je na začiatku a finále je akčné, ale medzitým len zopár pokusov o kratučké prestrelky a hŕstka kopancov, úderov a faciek. Zdalo sa mi, že v Na dostrel je namiesto Seagala jeho dvojník nielen v akčných scénach, ale i v scénach, keď má jeho postava sedieť v reštike za stolom, ale je snímaný odzadu, lebo Seagal povedal, že stačí dvojník. Sila. Do toho tupá modelka v hlavnej úlohe, štvrtotriedni gauneri a smiešny scenár. Ale bavilo ma to, svojím spôsobom. Na finále oceňujem, že sa Seagal pokúsil vrátiť k svojím brutálnym začiatkom, kedy sa rád vo finále stretol s najhnusnejším hajzlom filmu a niekoľko desiatok sekúnd sa navzájom krvavo sekali nožmi veľkými ako menšie mačety. Rozdiel je samozrejme ako medzi pečenou kačkou s lokšami a psím lajnom, ale i tak si to cením. ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Nikdy never striptérke. Jediná vec, ktorú by rada videla vychádzať z tvojich nohavíc sú peniaze." Aikido master (opäť) neprekročil svoj tieň a bez jediného škrabanca vyčistil Bukurešť (tentoraz sa tvárime, že sme v Paríži ehm) od polodementných mafiánov. Okrem akčných scén ma tentoraz sklamal aj oblečený sex, s tými seagalovkami to ide vážne dole vodou. Jediný dôvod prečo nedávam "odpad" je tá rozkošná pišulka zo Sugarbabes. Bez nej by to bolo vážne ako za trest. 15 % ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Zmena produkčného tímu Števovi pomohla. Už nebehá po Rusku alebo Ázií a nehľadá vrahov svojej rodiny, ale likviduje čávovcov v Paríži a to len preto, že má prísľub milióna Eur a prvotriednej fajky. A povedzme si na rovinu, s Ewen by to vážne šlo. Celkovo film by sa potácal niekde medzi jedna a pol ale Jade dostane samostatnú hviezdu, takže razom sme na 3 z 5 ()

Galéria (42)

Reklama

Reklama