Reklama

Reklama

Opuštění

(TV film)

Obsahy(1)

V roce 1989 vyplula loď Rose Noelle se čtyřčlennou posádkou na palubě z novozélandského Pictonu do Tongy. Náraz vlny ale loď převrhl, a tak byla posádka 119 dní unášena mořskými proudy. První pevnina, na kterou mohli trosečníci vstoupit, byl ostrov Great Barrier. (Film+)

Recenzie (7)

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Skoda, ze sa tak tazko zhana tento filmik - a ze tu nema ani len popis! Na nete ho obcas poznaju ako "The Turn", skutocny pribeh: 4 chlapici, nahodna parta, idu na 2 tyzdne jachtou (ci co to vlastne je) na otvorene more. Prekotia sa a potom sa snazia hoooodne dlho prezit. Fajne vykreslene povahy tychto styroch chlapikov, kazdy s inym osudom, zazemim, komplet inym prahom citlivosti na prusery. A i tak sa musia zladit, v nenavisti by neprezili ani par dni, nieto mesiacov. Potrava a voda su otazne, na otvorenom mori sa zhanaju tazko. Malo miesta, slana voda, horko, beznadej i viera. Mam rad skutocne pribehy, v pohodicke 4* ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Pred pár dňami som pozeral film, kde bol típek na oceane sam v takej istej lodi, ani nestroskotal a jebalo mu kvalitne. Títo boli štyria. Čakal som vraždu, bitky, nadavanie si do kokotov a stupňovanie napätia. Prvé a posledné sa neudialo. Možno na väčšom rozsahu, s väčším objemom love a lepšou réžiou by z toho bola perfektná sociálna - survival dráma. Takto sme dostali lacný tv film s ukážkou toho, že aj v obrátenej lodi so štyrmi debilmi viete prežiť. 2 z 5 ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Velmi dobrý film, kterému ale přece jen ještě chybí pořádný kus k tomu, aby byl skvělý. Na malém prostoru se ale v tomhle případě podařilo vytvořit snímek, který je funkční, je dobře stísněný a nejistota je zde podána velmi dobře. Není to ani zbytečně vyhrocené, jen to místy může trochu nudit, což je škoda. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama