Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neslávne slávny Joseph Salazar (Florin Piersic Jr.) dlhé roky kraľoval drogovému kartelu. Situácia sa obráti, keď Salazar prestane kryť chrbát svojim kumpánom a mieni svedčiť na súde. Jeho bezpečný priechod do USA má zabezpečiť elitný tím agentov DEA. Vedie ich drsný major Tom Jensen (Luke Goss) a jeho nadriadený (Steven Seagal). Salazarovi bývalí kolegovia, na čele s nekompromisným zabijakom Brunom (Georges St. Pierre), chcú zabrániť jeho odchodu do Spojených štátov za každú cenu. Napadnú preto luxusný hotel, v ktorom sa agenti DEA a Salazar nachádzajú. A ich úloha je jasná- zabiť každého, kto sa im postaví do cesty! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Cerhenak

Cerhenak (hodnotenie, recenzie)

Po dost dlouhé době Seagalovka s trochou pořádného děje i když to není vyloženě o něm ale o Luku Gossovi

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

mzss1

vidno, ze si Seagalov funda. Ja zase tvrdinm nasledovne : Seagal je legenda bojovych umeni, ktora kriva na obe nohy, legenda super akcnych filmov z konca 80. rokov a zo zaciatku 90. rokov, ktora zije len zo slavnej minulosti a v silne depresivnej pritomnosti. Akysi kambek sa odohral roku 2001, potom jeho dalsi film /fakt si nepamatam nazov toho hnoja/ z roku 2002 prepadol, a odvtedy uz Seagalovky v kinach nemaju sancu, je to direct to DVD kariera. Smutna a depresivna realita, pre mna je Seagal tak na urovni Chevyho Chase- a Aykroyda 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

mzss1

Tak holt ty a sniper jste teprve teď přišli na to co my ostatní víme už dávno :-))) ale ok pokud je miluješ, není co řešit a nenech nikoho aby se ti do toho sral :-) já tenhle skvost zkouknu někdy v příštím tejdnu teď si ještě užívám pěkný léto a nenechám Sádelníka, aby mi ho zkazil :-)

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

A mě zrovna ted padá net. :) Jojo trailer vypadá slibně, konečně Steven jako HLAVNÍ hrdina. Přesto se obávám, ale na ty 3* by to mohlo být. Těžko odhadovat.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Mal som napisanu dlhu odpoved, ale v celom bloku nam chvilu vypadol prud. O Seagalovi teda radsej len v dobrom. :)

Tak znova.

Celkom s tebou suhlasim v tom jak si to opisal.

Obcas dostanem chut otestovat nejaku staru Seagalovku a sem tam jej aj zvysim hodnotenie. Napriklad solidnemu Belly of the Beast. Väcsinou sa ale usistim, ze to boli slabe filmy. Hlavny rozdiel vidim v tom, ze este vyzerali ako profesionalne natocene becka.

Zatialco dnes toci filmy na amaterskej urovni na ktorych sa da maximalne pobavit na ucet tvorcov.

 

Skus si pozriet trailer na End of a Gun. Vyzera to dobre a podla mna sa ti bude pacit.

na príspevok reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

V období 2002-2010 měli Seagalovky hlavního hrdinu Seagala, který tam skutečně po celý čas filmu hrál. :) Snažilo se to (i když asi marně) vyrovnat starým peckám jako je Nico, Težko ho zabít apod. A právě to se cení. Mělo to dost akčních scén, zajímavé příběhy, záporáky, hudbu, jejiž soundtracky se opakovali v různých variacích a ne ty dnešní béčkařské soundtracky, prostě to byly (asi se zasměješ) kvalitní béčka. Si přečti raz sniperovi komentáře - jsou nanejvýš objektivní. Býval větší rozpočet, víc jak 10mega, i okolo 15 bylo často. Zákon ulice, Žoldáci spravedlnosti, Zabiják, Země krvavého slunce, Smrtící zbran atd - to všechno jsou kvalitní videobéčka. To, že se vám to většině tak nelíbilo, bylo z největší části zapříčíněno tím, že jste se nemohli vyrovnat s tím, že Seagal klesl na béčka. V té době se točili i horší béčka, které se vám jako většině líbili víc jak tyto Seagalovky. Zato nyní se točí sračky, na které se dá velmi rychle zapomenout. Nulový příběh, nezáživnost, debilní (ne) herci, absence hlavního hrdiny, který je předně uveden na plakátu, jinač je tam jen chvíli, prostě se to nyní většinou točí jak na běžícím pásu. Seagal už to úplně u háku, nebo jak by Waca napsal: FŠECHNOVPÍČÍ. :) Nevím co mám k tomu dodávat, snad mi aspon z části rozumíš. :)

na príspevok reagoval Wacoslav1, Martin741

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Čteš mi myšlenky chlape. :) Zrovna před chvílou u večeře jsem o tom přemýšlel. Na jaře tohoto roku jsem nějakou dobu marodil, tak jsem si sjel snad všechny Seagalovky. A právě to období 2002-2010 mě prakticky bavilo furt jako kdysi. :) Dost zvláštní názor, já vím, ale to se nezměnilo.

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

mzss1

Kedy naposledy si si pustil nejaku Seagalovku z obdobia 2002 - 2010, ktorym si daval 5*?

Som zvedavy, ci by ta este bavili ako predtym?

na príspevok reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Jako obyčejné chození postav a já nevím, bylo jich tam až moc :-) v akci také, takže si jí člověk nemohl dosyta užít..

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Akce je tam dost, ale je strašně obyčejná a nezáživná a o příběhu už vůbec nemluvím, jsem myslel, že to trvalo 4 hodiny :)

Hard Target 2 není také žádná pecka, ale furt je to koukatelný a Adkins se tam docela předvede (ne jako v Boyce či v Ninja 1,2 ale přesto). Velkým negativem je přehnaně moc spomalovaček, které jsou i v obyčejných scénách a taky příběh není extra záživnej, přesto je to solidní béčko. Rovné 3*. Snad ti tento report bude stačit. :)

na príspevok reagoval Lacike, m.a.t.o.

Uživateľ m.a.t.o. zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Wacoslav1 zmazal svoj príspevok.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Tak snad nam Waco co najskor vybavi odomknutie hodnotenia.

Prebehol som zatial akcne sceny. Je tam kopa prestreliek a par bitiek. Je to taky klasicky Waxman. Cize pre mna dost mizeria. Prestrelky monotonne. Vsetci po sebe strielaju, nikto nic netrafi, vystrely su CGI rovnako ako obcasne zasahy, bitky su neprehladne, strih nenadväzny a cez osu, takze som miestami nechapal kto koho vlastne udrel a na aku ranu reaguje.

Seagal sa na zaciatku ucastni prestrelky v ktorej ako jediny z celeho komanda ma ako spravny gangstra rapper ranger siltovku otocenu dozadu. Potom skoro cely film sedi a vypocuva Gossa, takze hlavnym hrdinom je Goss, ktory patra po nejakom parchantovi. Na konci znova velka prestrelka v ktorej sa ukaze Seagal a dokonca tu ma dlhu bitku s nejakym holohlavcom, ktora je prestrihavana na o triedu lepsiu bitku Gossa s nejakym cernochom. Seagalovi uz prestavam verit nielen chvaty ale aj pozy. Pri prestrelkach drzi zbrane jak keby ich mal tiez v pici. Celkovo to zatial vidim tak na 3/10, ale mozno to zmenim, ked si pozriem cely film aj s titulkami. Mozno ze genialna zapletka a odusevnele dialogy film vytiahnu nad priemer. :))))

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Tak uz sa to konecne zacina rozbiehat. Za chvilu vyjde aj Boyka. Tato Seagalovka bude idealny predkrm. :))

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

a to som si myslel, ze Seagal je zmiereny s tym, ze vyhasol a ze uz nebude kambek ... no ako vidno tak asi ne 

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Dufam ze Stevo a St.Pierre budu na jednej lodi. Inac by Stefan musel podla pravidiel St.Pierra zlozit. Neviem ci by som sa pri takejto scene zdrzal smiechu:)

Lateef

Lateef (hodnotenie, recenzie)

St-Pierre by to mohl povznést alespoň na slušné akční scény, od Seagala čekám maximálně sezení na vytuněné židli...

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

10 rokov dozadu som si to tiez myslel a dnes toci este väcsie sracky, takze za dalsich desat rokov to bude totalne sado maso. :)

na príspevok reagoval m.a.t.o.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Vcera mu vysiel Code of Honor a zanedlho ma vyjst Asian Connection.

Z tolkych Seagaloviek naraz by sme sa zblaznili, tak asi si tuto pecku setri na horsie casy.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Ono to fakt vyzera dost dobre. Hlavne prestrelky. Pokial tam nebude prilis otravovat Seagal, tak by to mohlo byt dobre videobecko. 

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Tak na Killing salazar som po traileri zvedavý asi najviac, vyzerá to celkom dobre. Ale Seagal netočil zase tak dlho, tak hádam sa zúčastňoval hlavne akčných scén. 

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Hej. Čakám kedy vedľa Alaana Delona a Nora fashion vyrastie v obchodných centrách nový módny butik Steven Seagal.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Ale som rad, ze Seagal drzi styl. Raperska satka, okuliare na citane, krycia vesta na bachor, briadka ktora schova svinsky lalok a k tomu cely v ciernom. Seagal je cool jak za mlada. :))

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Hahaha, na fotke je Seagalov dvojník. Ten čo za neho pomaly aj chodí po schodoch.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnotenie, recenzie)

Ja som si myslel že Števko si dal pauzu s idiotom Waxman a on toči ďalši film a na budúci rok ďalši. Preboha už Števko by mohol mať rozum od Waxmana utekať čo najďalej to radšej nech toči s Uwe Bollom ten je lepši ako Waxman :) 

na príspevok reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Kushina

udes sa cudovat, ale 

a/ kazdy ma pravo hodnotit a komentovat filmy, ktore videl 

b/ stare seagalovky su aj u mna kulty, Sice B kulty, ale mne sa Pistova stara tvorba pacila. A to tak, ze velmi 

Reklama

Reklama