Reklama

Reklama

Do pokojného newyorského rána zasiahne výbuch bomby v obchodnom dome. Terorista, ktorý sa predstaví ako Simon (Jeremy Irons), žiada, že chce jednať iba s polcajtom Johnom McClaneom (Bruce Willis). A čoskoro s ním začne hrať smrtiacu hru, aby Johna totálne zničil. Prikáže mu ísť do Harlemu s transparentom: Neznášam negrov. Pred lynčom Johna zachráni černošský obchodník Zeus Carver (Samuel L. Jackson). Po chvíli dá Simon Johnovi novú úlohu – v jednom z vagónov metra je ďalšia bomba. Ide o blázna, alebo o pomstu proti Johnovi? Alebo sa za všetkým skrýva niečo iné a Simon potrebuje odpútať pozornosť polície, aby nemohla zasiahnuť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (754)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Michael Kamen: 1. Summer In The City - The Lovin' Spoonful ,2. Goodbye Bonwits ,3. Got It Covered - Fu-Schnickens ,4. John And Zeus ,5. In Front Of The Kids - Extra Prolific ,6. Papaya King ,7. Take A-nother Train ,8. The Iron Foundry ,9. Waltz Of The Bankers ,10. Gold Vault ,11. Surfing In The Aquaduct ,12. Brahms: Symphony No.1 ,13. Beethoven: Symphony No.9 , ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

McClane sa vrátil a spolu sním aj McTiernan. Smrtonosná pasca 3 podla mňa nie je až tak slabá. Mňa osobne baví ako predošlý diel, opäť skvelý McClane v podaní Willisa, super začiatok a priebeh deja, až na to finále. Skrátka tretia napumpovaná pasca s fajn akciami, klasickým hlaškujúcim Willisom, dobre sekundujúcim Jacksonom, dobrou hudbou, strhujúcim tempom, príbehom a záporakom, ktorý ma v rukáve plno bômb a prefíkaných hádaniek. Obľúbený soundtrack: Bank Invasion. 100% - 5* ()

Reklama

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Nudná a neakční patlanina, kterou McTiernan pohřbil jednak svoji kariéru a jednak i základní dějovou osu celé Die Hard. Jak jednička, tak dvojka byly souboj jedince proti značné přesile. Jednou mrakodrap, podruhé letiště. Sem tam se nějaký ten detail pozměnil. Harlin je trochu lepší v akci, ale jinak šlo v podstatě o to samé. Tento atraktivní trademark jde však ve třetím pokračování úplně stranou. Ve snaze co nejvíce zaujmout, co nejvíce se odlišit motá režisér dohromady všechno možné. Otočí město vzhůru nohama, uráží černou komunitu, objeví se tu i "pomocník" Samuel L. Jackson (což o to je cool, jen tu jaksi nemá co dělat) a hlavní záporák Jeremy Irons je jednoduše trapný. Akce je sakramensky málo a s dvojkou se absolutně nedá srovnat. Tím nejmenším problémem jsou pak velmi často přítomné pomocné berličky v krkolomném ději (najednou někoho něco napadne a kupodivu to vždycky vyjde), kaskadérské kousky z kategorie snů (jak by mohl někdo přežít skok z cca 10 metrů na železný kontejner) a tupé vizuální efekty (voda v tunelu). ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa rovnako atraktívna ako dvojka, ak nie viac! Výhodou je hlavne prostredie a samotný obrovský a pár menších dejových zvratov. Veľmi premyslené hádanky, ktoré musí Willis spolu s L.Jacksonom (potešil a priniesol osvieženie) vyriešiť, čo mi pripomína Indianu Jonesa v meste. Trošku mierne naivné, ale inak veľmi solídny nárez! 90%. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $90miliónovTržby USA $100,012,499Tržby Celosvetovo $366,101,666 (z toho v Japonsku film zarobil pekných $81,762,589)║ Režisér John McTiernan a jeho návrat k tejto legendárnej sérii priniesol ďalšiu strhujúcu jazdu Johna McClane, kde sa ani na chvíľu nepoľavuje. A ponúka zbesilý dej plný pascí, ktoré za pochodu rieši McClane s tým že nemôžu chýbať jeho klasické hlášky a akcia na každom kroku. Do deja výborne zapadá aj postava Zeusa hraná Samuelom L. Jacksonom, ten ako nechcený parťák McClanea vytvoril spolu s ním skvele sa dopĺňajúce duo. /90%/ ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (71)

  • Produkcia postavila fontánu v Tompkins Square Parku len pre film. (WalterIK7)
  • Pracovní název filmu byl Die Hard: New York. (Karlos80)

Súvisiace novinky

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

16.04.2014

Loni v březnu šlo do kin už páté dobrodružství Johna McClanea. Akčňák Smrtonosná past: Opět v akci sice příliš kladných reakcí nenasbíral, jelikož ale vydělal 300 milionů dolarů, slavná série bude… (viac)

Reklama

Reklama