Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pani Květa Galová je staršia dáma, ktorá kedysi bola manželkou významného muža, žila v krásnom dome na Hradčanoch a priatelila sa so známymi ľuďmi. Dnes je však osamelá vdova, ktorá žije v pivničnom byte kdesi na periférii Prahy. Jediní ľudia, s ktorými sa stretáva, sú poštárka, ktorá jej nosí dôchodok a obľúbené časopisy a kňaz otec Jan, ktorému ochotne pečie i perie a žehlí. Keď otca Jana preložia do iného mesta a na jeho miesta vstupuje mladý kňaz, ktorý nemá o jej pomoc záujem, časť jej sveta sa zrúti. A práve vtedy do neho vstupuje usmievavý mladík, ktorý tvrdí, že je jej príbuzný. Až keď ho paní Galová pozve k sebe domov, zistí, že s novonájdeným príbuzným niečo nie je v poriadku. Vtedy je však už neskoro... (RTVS)

(viac)

Diskusia

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnotenie, recenzie)

Nechápu, jak uvažoval. Už se spolu domluvili, že ona ho pustí a on ji vůl zabije.

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

sharka.68

Protože když JB nalíčíš a oblíkneš jako obyčejnou starou paní, co toho moc v životě nedokázala, vyjde ti pokaždý.... Fany. :-)

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Příběh samotnej spíš ZA hranicí uvěřitelnosti, ale na druhou stranu výtečná hudba a excelentní herectví obou. Takže dobrá tedy, za 4*. A nemůžu si odpustit ke kolegovi Enšpíglovi - opravdu v roce 2019 někdo musí oželet kvůli filmu na jednom programu sportovní přenos na programu jiným? To jako fakt? To ne, že ne... To bylo jen na zvýšení dramatičnosti komentáře, přiznej se :-).

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

jardariha

jardariha (hodnotenie, recenzie)

To bylo dost slušný maso. Výborný závěr se zlomeným klíčem v zámku. TAK SI TO HLAVNĚ NEPOSER, KÁMO.

Reklama

Reklama