Reklama

Reklama

Po viac než dvadsiatich rokoch sa niekdajšia futbalová hviezda Carson Phillips (John Travolta) vracia z Los Angeles do svojho rodného mesta v Texase. V súčasnosti pracuje ako súkromný detektív a vyšetruje rutinný prípad nezvestnej bohatej ženy, ktorá sa stratila z ústavu pre duševne chorých. Stretáva sa so starými priateľmi, ale tí sa už poriadne zmenili a každý z nich ukrýva nejaké  tajomstvo z minulosti. Prípad sa ale veľmi rýchlo skomplikuje, keď detektív narazí na prepletenú sieť zločinov, sériových vrážd a má široký okruh  podozrivých. V mestečku dôjde k ďalšiemu zločinu a počas zápasu zomiera miestna športová celebrita, nadhadzovač Happy Chandler (Devin Ellery). Bol to však manžel Carsonovej dcéry Becky (Ella Bleu Travoltová), ktorú v meste sama vychováva jeho dávna láska z mladosti, Jayne Huntová (Famke Janssenová). Polícia však považuje Becky za hlavnú podozrivú z vraždy svojho manžela a pre Carsona Phillipsa sa jej prípad stane osobným. Detektív začína bojovať s časom o záchranu svojej dcéry a odkrýva ďalšie temné tajomstvá.  A nebude sa mu páčiť, čo všetko odhalí – nielen v meste, ale aj v svojej odcudzenej rodine, ktorú kedysi opustil. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (41)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tak Travolta nech ostane pri tej brade, inak by s tým ksichtom mohol hrať len v hororoch. Brendan Fraser je tam buď dvakrát, alebo proste pribral 150 kg. Morgan Freeman už dlhé roky berie všetko, čo sa dá, len aby to ešte stihol. Film so sľubným obsadením, ale tá nuda vás dovedie k veľkému sklamaniu predovšetkým s prihliadnutím na fakt, že sa film snaží sám seba označiť ako thriller. To slovíčko thriller v popise je aj to najprekvapujúcejšie, čo samotný film prináša. V samotnom deji prekvapenie nepríde a na pojmy ako zábava či zážitok radšej vopred zabudnite. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

......hlavne mi ostane v pamäti,že ten John Travolta si vyberá ozaj slabé filmy....toto je napríklad ten príklad.....úvodný námet sa rozvíja,rozmeľňuje až je to skoro neprehľadné a....celé také " bez života"...bez šťavy.... a malá poznámka:ten hrdina z Múmie Brendan Fraser to čo zo seba spravil jedno oblstnuté  mašuro ....hádam sa dá do formy... ()

Reklama

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Průměrná detektivka, sice průhledná jak sklenice s vodou, ale díky výbornému obsazení se na ni docela v pohodě koukalo. Přestřelky idiotské a naprosto nereálné, ale zase to vyvážila fajn muzika, ucházející dialogy i pohodový herecký výkon hvězdného obsazení. Za mne slušných 60%. Na rozdíl od mnohých jiných stárnoucích hvězd, Travolta tímto ukazuje, že zoufalý rozhodně není. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Skvělý obsazení,až na B.Frasera,kterej od dob mumií přibral sto kilo,takže má hnusnou postavu jako já,zestárnul,je skoro bez vlasů,zřejmě vychlastal potoky alkoholu,a když se na něj pozorně kouknete,podobá se v ksichtě Chladilovi.Film je ale zcela rutinní,průměrná noirovka,kterejch se v minulým století točilo stovka do roka,a i když teď je to vskutku ojedinělá věc,víc jak pade ze mě nedostane.Scénáristicky je to totiž úplně zmršený.50%. ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Příjemná kriminálka v hlavní roli s Johnem Travoltou,který si roli užívá a film na vás dýchne atmosférou filmu z devadesátek,ale příběj není zrovna dvakrát zajimavý a celkově jsou v žánru daleko lepší kusy, na druhou stranu jak John tak i Morgan Freeman zde působili dobře a určitě ne znuděně.Takový oddechový film s hezkou nostalgickou strunou.Takže hlavně za tu nostalgii dávám celkově 65% a tři hvězdy. ()

Galéria (125)

Zaujímavosti (2)

  • Film se natáčel v Savannah a Richmond Hill v Georgii a v San Antoniu v Texasu. Točilo se také v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama