Reklama

Reklama

Playmobil vo filme

  • Česko Playmobil ve filmu (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Keď Marlin mladší brat Charlie nečakane zmizne v čarovnom animovanom svete Playmobil®, nepripravená Marla sa musí vydať na cestu, aby ho priviedla domov. Ako sa vydáva na fantastickú cestu naprieč úžasnými novými svetmi, Marla sa spojí a stretne s nepravdepodobnými a hrdinskými novými priateľmi – svojským kamionistom Delom, temperamentným a charizmatickým tajným agentom Rexom, robotom, extravagantnou vílou a ďalšími. Prostredníctvom svojho akčného dobrodružstva si Marla a Charlie uvedomia, že bez ohľadu na to, čo sa vo vašom živote odohráva, môžete dosiahnuť čokoľvek, keď veríte v seba! (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

Krnac

Krnac (hodnotenie, recenzie)

Úprimne som sa na film pomerne tešil a dúfal som že bude niekde na úrovni seriálu Super 4 (tiež podľa tejto stavebnice) a pri najlepšom približne niekde na úrovni Lego filmov ale podľa recenzií okolo tohto filmu urobím oblúk a neoľutujem, možno si ho niekedy pustím v TV ak si ho všimnem v TV programe (slabé filmy sú pre televíziu lacné takže ho tam môžem čakať do roka).

Uživateľ Krnac zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Krnac zmazal svoj príspevok.

TheSlezy

TheSlezy (hodnotenie, recenzie)

Postavu Fairy Godmother v Německu namluvila vítězka 10. německé superstar Beatrice Egli.

Súvisiace novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (viac)

Reklama

Reklama