Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najlepšie kamošky a zároveň najlepšie študentky v triede Amy (Kaitlyn Dever) a Molly (Beanie Feldstein) sú veľmi múdre, šikovné...a dosť neobľúbené. Myslia si, že život je ukrytý len v učebniciach a na svojich spolužiakov s horšími známkami sa pozerajú s neskrývaným dešpektom. Lenže deň pred ukončením štúdia si obe zrazu uvedomia krutú pravdu – 4 roky šprtania boli v podstate stratou času a ony si mohli užívať presne ako všetci ostatní. A tak sa rozhodnú, že poslednú noc na strednej škole si to všetko vynahradia a roztočia to ako sa patrí. Čaká ich veľmi dlhá noc plná dobrodružstiev, na aké ich žiadna z kníh nemohla ani zďaleka pripraviť. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (11)

Trailer 1

Recenzie (216)

tron 

všetky recenzie používateľa

Hm, kde sa to v tej Trinástke vzalo? Pre mňa jeden z najlepších amerických filmov roka. Niekoho môže troška rušiť nepopieram jemne zvláštna kombinácia nezávislej feel gool melodrámy, kde sa riešia aj boliestky hrdiniek s komédiou trochu ako á la Prci, prci, prcičky. Ale na mňa fungovali obe roviny a často som sa spokojne usmieval a možno bolo aj nejaké to dojatie (a nie malé). Okrem pandy musím vyzdvihnúť aj vedľajšie postavy, ktoré sú takmer všetky skvelé a obľúbite si ich. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Je teda pravda, že Olivia Wilde je multiinstrumentálně šikovná. Na to, jaké má film téma, se režisérsky drží neuvěřitelně v kramflecích. I ty holky jsou fajn a celé to má takový ten feeling středoškolských amerických komedií. Nebejt těch genderovejch keců a jednoho kluka, kterej kdyby se nepokoušel o tu černošku, tak si myslím, že je ženská, tak bych hodnotil i víc. Holt ale americká popkultura aktuálně mluví jasnou řečí a tak mám pocit, že Amíci na středních školách neřeší nic jiného, než hnutí LBGT a gender. Jo a čeští distributoři si ten název mohli taky tak trošku odpustit...vypadá to blbějc, než to ve skutečnosti je. ()

Reklama

chelseaman22 odpad!

všetky recenzie používateľa

Já prostě nevěřím tomu, že tenhle počin s absolutně zpackaným castingem může někoho zaujmout. Neříkám to často, ale raději bych se v předvečer všech svatých zúčastnil s bezhlavým Nickem bezhlavého honu, než abych viděl byť deset minut tohoto hnusu. odpad! Celosvětový příjem ke 12. 7. 2019: $21,790,568, což je 3,63 násobek rozpočtu ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Takovej holcici Superbad a prekvapive fajnova komedie. Samozrejme je to takova ta ocekavana pubertacka blbost, kde se dvojka neoblibenejch holek snazi dostat na party a jenom nez se dej dostane k samotny party, utece vic nez pulka filmu. Hlavni rozdil oproti podobnejm komediim je v tom, ze hlavni dvojice vlastne nejsou zadny vylozeny looseri a jejich spoluzaci je vlastne docela berou. Druhej rozdil je, ze se film snazi obcas tvarit krapet artove, cemuz napomaha hlavne kamera, ale nastesti se moc netlaci na pilu. Vetsinu casu to je tak sled tu vice, tu mene vtipnejch scenek, je tu spousta ujetejch postav, neustaly fuckovani a film v podstate nikde nedrhne. Obcas to sice uz zacina bejt lehce trapny, ale humor prevlada a par foru je fakt brutalnich, takze za me spokojenost. Jenom ta hlavni dvojka neni zrovna dvakrat sympaticka. ()

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa

Booksmart je jako hajzlpapír - je to na hovno, a k jednomu použití. Vyloženě špatnej snímek to není, ale přesto smrdí klasickym odérem americkýho infantilního humoru. Jako generační výpověď ok, jenže queer tématikou se zabývá spíš sporadicky, což zamrzí, páč komediální dynamika zde dost stagnuje - ale uznávám, že animovaná psychotropní stop-motion pasáž celkem pobavila.... ()

Galéria (192)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení začalo v květnu 2018, natáčelo se v Kalifornii. (Varan)
  • Scénář k filmu vznikl již v roce 2009. (Grimaldi)

Súvisiace novinky

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

20.08.2020

Olivia Wilde se poslední roky věnuje spíše režii než hraní, a po úspěchu s filmem Šprtky to chtěj taky se z ní v Hollywoodu stalo horké zboží. Není divu, že si jí tak vyhlédlo studio Sony, jež se jí… (viac)

Reklama

Reklama