Reklama

Reklama

VOD (1)

Andre Davis (Chadwick Boseman) prežil už detstve trpkú ranu, keď jeho otca, policajného dôstojníka, zastrelili v službe počas zásahu. Napriek tomu sa Andre vydá v jeho stopách a stane sa hrdým newyorským policajtom. Po tom, čo v dôsledku chybného kroku upadne do nemilosti nadriadených, prichádza príležitosť, aby si napravil povesť a dokázal svoje schopnosti. Pridelia mu prípad lúpeže, do ktorej boli zapletené drogy, počas prestrelky v reštaurácii na Mahattane prišlo o život osem policajtov. Andre a jeho tím majú vypátrať vrahov ôsmich policajtov. Reštaurácia slúžila ako skrýša pre drogy, a tak mu v pátraní pomáha policajtka z protidrogového oddelenia Frankie Burnsová (Sienna Millerová). Aby svoj plán uskutočnil, rozhodne sa prvýkrát v histórii úplne uzavrieť Manhattan - ostrov oddeliť od zvyšku mesta, presmerovať vlaky, kontrolovať vodné cesty a uzavrieť všetky mosty a tunely. Začína sa divoká honba za dvoma ozbrojenými a nebezpečnými vrahmi Rayom (Taylor Kitsch) a Michaelom (Stephan James) na úteku, ktorí sa musia za každú cenu dostať z uzavretého ostrova a uniknúť policajným kontrolám. Počas prenasledovania vrahov však Andre sleduje stopy vedúce priamo na policajné oddelenie a odhalí rozsiahle sprisahanie zločineckej skupiny skorumpovaných policajtov. Sám sa stane terčom útoku a musí odhaliť nepriateľov vo vlastných radoch. Kto stojí za lúpežou a masakrom policatov, a kto ho chce dostať, aby ho umlčal a svet sa nikdy nedozvedel pravdu? (TV JOJ)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (210)

Maynard. 

všetky recenzie používateľa

R.I.P. Black Panter :o(. Škoda tohodle borce, kterej měl nakročeno na hvězdnou kariéru. A to nejen díky Avengers. NA tomhle filmu je vidět, že hrát uměl. Ale v tomhle filmu mi přišlo, že už byl krapet pohublej, vo to větší respekt, že svou nemoc nepřiznal a tiše s ní bojoval bez vědomí ostatních. Tohle je moc vydařená akční podívaná. Od začátku je to pořádná přestřelka, pak pár honiček, zase přestřelek no a na konec je to grandiózní vyústění. Malinko podobný L.A. Přísně tajný...Korupce, korupce, všude samá korupce, nedělejte ze mě blbce, já seru na ty tupce, P.O.L.I.C.I.E.chce te vopruzovat mě, tak to teda ne. :o) ()

*CARNIFEX* odpad!

všetky recenzie používateľa

Presne 45 minút trvalo tomuto jebnutému, primitívnemu filmu, aby odkryl scenár pre “idiota”. To fakt musí “každý” akčný film, obsahovať pasáže, v ktorých sa postavy správajú ako absolútni dementi? SPOILER: Takže, dvaja kokoti od žandárov, vojdú na triskotéku medzi tisíc ľudí, vytiahnu pištole, a bezdôvodne, PRI BARE, odjebu nejakého chlapíka, no a následne tvrdia, že na nich vytiahol zbraň ako prvý. Keďže bol dealer, asi každému, aj tomu najväčšiemu idiotovi musí docvaknúť PREČO. Ale šak hlavne, že ich “nikto nevidel”. Potom ukážu kolegyňu, ktorej telefonujú z “rachoty”, že našli podozrivých, no ona to následne zaprie, lebo veď “niekto volal ohľadom dcéry”. No tu už tiež len ten najjebnutejší nemôže tušiť PREČO. Hlavne, že sa celý čas tiež nespráva ako úplná piča, pričom menej podozrivo už by pôsobil aj Matovič, ktorý by sa verejne zastával Sulíka. A toto je prosím pekne film, ktorý sa berie vážne, prezentuje seriózne, pričom dosiahne úroveň červených pozícii. Tak kurva Ja teda fakt neviem, ale mňa toto ako diváka normálne uráža. Nedokázal som to dopozerať ani zo zvedavosti, lebo poslednou kvapkou bola scéna v metre, ktorú už radšej ani nebudem popisovať. To je proste hnus, i keď akceptovateľné, bolo najmä herecké obsadenie oboch protagonistov, hrajúcich sa na “mačku a myš”, a zábavnosť s tým spojenú. Zvyšok ide do sračiek .. ()

Reklama

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Špinavá hra na kočku a na myš, ve které se kašle na všechna pravidla a místo klasického team deathmatch je to free for all. Tzn. hodně střílení a teprv potom kladení otázek, trocha moralizování a jedna nebo dvě vyhrocené scény, které na rozdíl od zbytku nešlo hádat x desítek minut dopředu. Pro někoho málo, pro mě nakonec tak akorát. 7/10 a Siennu bych chtěl domů i jako strhanou skoročtyřicítku. <3 ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Po několika zdejších spokojených komentářích z důvěryhodných zdrojů jsem nečekal takovou porci infantility, šablonovitosti a patetického kýče. Snaha o šmrncovní noirovost se zcela minula účinkem a výsledkem je leda tak nechtěná parodie, namísto stylové coolovosti se na vás šklebí směšnost s trapností. A křečovitá pozitivní diskriminace hraničící s černošským rasismem mě svou polopatickou primitivitou urážela; je zjevné, že film je určený prostoduchému stádnímu diváctvu. Klady? Dobrá filmařina a dobrá hudba. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"21 Bridges" je nakoniec lepším filmom, než som od neho čakal. Myslel som si, že pôjde o jednoduchý thriller, kde budeme mať policajta, ktorý loví zločincov v časovom limite, no film sa postupne posunie na oveľa vyšší level a jeho úroveň vysoko stúpne. A ku koncu som už len fascinovane sledoval a čakal aké vlastne bude finále. Pretože tieto postavy ma od začiatku držali. V prvom rade je treba povedať, že Chadwick Boseman je excelentný v tomto filme. Od začiatku som mu fandil. Je chytrý, je pohotový a jeho dôvody na boj proti zločinu a obzvlášť drogám sú veľmi pádne. A všetky scénky s ním ma bavili. Sienna Miller je tiež veľmi dobrá. Herecky to dala na výbornú. Problémy s filmom sa trošku postupne objavia, no nemôžem povedať, že by zlyhávala atmosféra. Tá je po celú dobu skvelá. Plus je skvelé vidieť ako proste kopec zlých náhod vyústi v niečo, čo reálne nikto nechcel. Postupne však pochopíte, že je za tým všetkým niečo viac, a že tých 300 kilo kokaínu, ktoré sa tam na začiatku objavili budú dôležitejšie, než sa na prvý pohľad zdajú. Ono často nie je dôležitý zločin ako taký, než to čo tomu zločinu predchádzalo. A to je aj otázka, ktorá sa vo finále ukáže. Nebudem veľa prezrádzať, no myslím si, že postupne prídete na to, ktoré postavy sú v čom zapletené a čo za tým všetkým vlastne je. A keď si človek vypočuje dôvody, nemôžem povedať, že tomu nerozumiem. Ale súčasne viem, že tadiaľto cesta nevedie. Ak chcete mať dobrý policajný krimi thriller, myslím si, že tento film vás dostatočne uspokojí. Je zaujímavejší, než sa na prvý pohľad zdá a rozhodne má čo svojim divákom ponúknuť. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (4)

  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (viac)

Reklama

Reklama