Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sudca na dôchodku Cooper so svojou pomocníčkou Larou loví pedofilov, ktorých následne nelegálne kastruje. Vo chvíli, keď sa mu honba za nebezpečným pedofilom vymkne z rúk, zapája sa do prípadu aj polícia. Zatknutie psychopatického únoscu Simona Stullsa, ktorý ženy väzní v svojom dome a neskôr ich zabíja, však spustí dlhý a nebezpečný súboj zločincov s políciou. Sériový únosca a vrah Simon Stulls má totiž neznámeho komplica, a ten navyše získal spojenca medzi policajtmi, ktorého vydiera životom jeho malej dcérky. V sérii explózií plynu a bômb zahynie mnoho policajtov, v ohrození je aj život malého dievčatka. Jedinou šancou odvážneho detektíva, ako zachrániť život uneseného dieťaťa, je spoznať vrahovu pohnutú minulosť a odhaliť identitu jeho skutočných rodičov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (105)

vnimatkrasu 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdy, ale žádnej hejt. Night Hunter je technicky solidní ohlídnutí po thrillerech z véháesek. Po těch, co se braly smrtelně vážně, občas překvapily slušně atmosférickou scénou a rozesmály vyhroceným finále. To všechno tady je. Jenomže ne naschvál. I třeba na postavě Nathana Filliona je jako facka jasný, jak krutě se Night Hunter stříhal. A že to poctivý thrillerový béčko vznikalo z něčeho, co očividně měla bejt Sedmička novýho milénia. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Dej sa začína pomerne sľubne, no čoskoro sa vykoľají do zmätku. Úprava je hrozná. Tempo je chaotické a mám pocit, že filmu chýbajú veľké kúsy príbehu. Vyzerá to ako obrovské plytvanie potenciálom. Postava Kingsleyho nebola dostatočne prepracovaná, len naznačená a premárnená, ktorá sa zdanlivo dokáže vymaniť z vážnych zločinov!? Možno sú niekde v strižni scény, ktoré by z filmu spravili skvelý thriller, ale žiaľ, konečný výsledok, ktorý nám režisér David Raymond priniesol, bol len zmätok. 5/10 ()

Reklama

JustMeeKatie 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát to bude s hodně negativním komentářem, protože takovou kravinu jsem už dlouho neviděla. Už se ani nedivím, že uveřejnění filmu trvalo přes 3 roky. Někdy mi hlava nebere, jak některé snímky mohly vůbec vzniknout. Oceňuju Raymondovu snahu o zajímavý thriller, ale tohle se fakt nepovedlo. Nepropracovaný děj, mdlé postavy, ke kterým si nedokážete za hoďku a půl udělat vztah, neskutečně otravný Simon, a téměř nulové napětí. Rozuzlení asi 20 minut před koncem sice bylo nečekané, ale mohlo být podané daleko lépe. Vůbec nechápu, jak se k něčemu takovému mohlo upsat tolik známých herců. Thrillery vyhledávám hlavně v četbě, ale kdyby se v případě Night Hunter / Nomis jednalo o knihu, asi by hned letěla do koše. 2* dávám opravdu jen za snahu a za pár pěkných záběrů na zasněžený Winnipeg. Zítra už si na tenhle film ani nevzpomenu, aspoň v to budu doufat... ()

Alementina 

všetky recenzie používateľa

Kdyby to tolik nezkomplikovali, tak byto bylo i dobry, ale jako, k cemu jim bylo zabit policisty v baraku, ci ptoho pred stanici ... a zaver, to jako seriovy vrahy prijely zatknout dve auta.... s plnejma sirenama ... ja nevim, kovbojka. K dobru snad jen, ze to rychle odsejpa. Henry je sex zarostlej :) ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Oldschool thriller z rangu Sedem alebo Mlčania jahniat, no tieto legendy kvalitatívne sleduje zo značnej diaľky. Cavill v hlavnej úlohe zarputilého vyšetrovateľa nie je najhorší, no viac by sa mi tam hodil niekto s civilnejším výrazom. Zápletka mala potenciál na väčší napínák, v závere sa ale skĺzlo do príliš veľkej chaotickej akcie, ktorá so zvyškom veľmi neladí. Tri hviezdy len o chlp (ani nie o Sašine prsia, lebo tu svoje najväčšie prednosti neukázala). 6-/10 ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. září 2018 na filmovém festivalu v Los Angeles. (BMW12)
  • Natáčelo se ve Winnipegu (Manitoba, Kanada). (BMW12)
  • Pracovní název filmu byl „Nomis“, tedy „Simon“ pozpátku. V jazyku esperanto znamená nomis „být volán“. (TaNya_)

Reklama

Reklama