Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavno-súťažná šou, ktorá hravo odhalí súkromie i papučovú kultúru našich známych osobností.
Hrou nás prevedie moderátor Michal Hudák a proti sebe nastúpia dve dvojice spojené kamarátskym alebo partnerským putom. Súťažné úlohy preveria ich znalosti všetkého, čo súvisí s domovom. Nebude chýbať bláznivá hra, v ktorej je úspech založený na komunikácii a dôvere, prekvapivá návšteva a veľké finále, v ktorom nakoniec všetko môže dopadnúť úplne inak. (STV)

(viac)

Recenzie (7)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalší produkt slovenskej verejno právnej televízie, ktorý je výsmechom všetkým ľudom, čo povinne platia každý mesiac koncesionárske poplatky. Peniaze občanov sa míňajú na takéto zhovadilosti. Trapné, opozerané mediálne pseudocelebrity sa navlečú do pižám a idú sa predtŕčať do STV v hlavnom vysielacom čase. Stále dokola tie isté ksichty. Už mi je z nich fakt zle. Korunou tejto stupid trapas show je moderátor Michal chudák Hudák. Odpad, nudný odpad! ()

Arkanoid odpad!

všetky recenzie používateľa

Nudná propaganda slovenských hercov v ležérnych outfitoch s nesmierne užitočným vedomostným kvízom, ktorý obsahuje otázky typu má pán XY doma žraloka? Kto to potrebuje? ()

Generi 

všetky recenzie používateľa

Stále viac sa neviem zbaviť dojmu, že na tejto relácii sa zabávajú hlavne účinkujúci a divák pri telke rozpačito trpí. Okukaný Kramár s Vajdom boli ešte nič oproti Bičanovi s Batányim. Nech sa bavia, ja im to prajem, ale prečo v hlavnom vysielacom čase na RTVS??? ()

Andreso 

všetky recenzie používateľa

Michal Hudák nikdy nebol mojím obľúbencom, no to nič nemení na tom, že tento formát je dosť zlý. Je to taký slabý súrodenec show Milujem Slovensko. Pár vtipných momentov- ale naozaj iba pár- to z biedy nevytrhne. 10% ()

Reklama

Reklama