Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Isabelle Wagnerová sa teší na stretnutie spolužiakov zo strednej školy po 20 rokoch a starostlivo sa na to pripravuje. Rozhodne sa tam ísť aj s dcérou Sierrou. A zrazu stojí tvárou v tvár minulosti. Zvíta sa so svojou dávnou rivalkou, spolužiačkou Andreou Turnerovou. Keď sa zjavne zmenená Andrea votrie do ich života, Isabellin svet sa zrúti a čoskoro si uvedomí, že Andrea sa ani po dvadsiatich rokoch vôbec nezmenila. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Už v prvých minútach, priam sekundách filmu cítite závan smetia. Odovzdávanie korunky kráľovnej školy sa premení na afektovanú trápnu scénu, ktorá mi vyprodukovala pár neoperovateľných vredov na žalúdočnej sliznici. Nasleduje o 20 let později... a séria trápnych vrážd, pričom divákovi je vlastne všetko jasné, aj to, že na konci to dopadne dobre. Toto sa nemôže točiť ani pre zarputilehé fanúšika TV Barrandov. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tomuto filmu chýbala len jedna vec. že to rovno netočili ako porno. Hneď by to bolo zaujímavejšie a dostalo by sa to z týchto podpriemerných C-čkových vôd. Tak len jedna za cicky Kim Director. 1 z 5 ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Louisville (Kentucky, USA). (griph)

Reklama

Reklama