Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když přemýšlí nad zápletkou svého dalšího duchařského románu, zavolá skeptickému Stevenovi jeho sestra, a to spustí celou řadu osudových událostí. (Netflix)

Recenzie (33)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Čokoľvek tade kráčalo, kráčalo samo." Dobrý a atmosférický začiatok, menej známi herci, ale snažia sa a postavy majú napísané dobre a zaujímavo, čiže v ďalších dieloch by z toho mohlo byť niečo fajn. Zaujal ma realistický spôsob vysvetlenia prítomnosti ducha mŕtveho manžela a strašne "pekný" bol finálny twist, v ktorom figurovala sestra a telefonát od otca, ale viac spoilerovať nebudem. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. Úvodná, v poradí prvá epizóda nesie názov "Steven Sees a Ghost" (Ako Steven videl ducha). Divák sa v nej zbežne zoznamuje s rodinou Crainovcov, ktorý bývali v honostnom, starobylom sídle s desivou aurou. Jednej noci ho museli náhle a v strachu opustiť. Zdá sa však, že táto trauma ich máta aj o mnoho rokov neskôr. Deti už dospeli, rodičia zostarli, ale tajomstvo domu na kopci ich stále prenasleduje. **** ()

Reklama

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pilot Haunting of Hill House jsem už zkusmo viděl kdysi krátce po premiéře ještě hanebně mimo Netflix a hned jsem nějak od sledování upustil. Teď ale potřebuju někde ukojit svou mlsnou po kvalitnějších hororech a zdejší čísla i recenze signalizují povedenou strašidelnou jízdu napříč všema deseti hodinami, takže nezbývá než zkusit znovu a nezanevřít po úvodní části. ()

kery- 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pěkná atmosférická duchařinka v hlavní roli s krásným domem a větším množstvím hlavních postav, které tu pro nepřehlednost "kdo je kdo" máme hned ve 2 časových rovinách. Jeden díl ale bohatě stačí na rozkoukání a pochopení. Zatím to vypadá dost dobře a v rámci ne úplně neotřepaného tématu "strašidelného domu" i docela originálně. ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vrhol som sa po dlhom odkladaní na tento hit od Netflixu. A môžem povedať že som spokojný. Strašidelný dom je vážne strašidelný. Tvorcovia sa neuchylujú k prvoplánovým Jumpscarom. Chvála Bohu. Atmosféra je fakt dusná a konzistentná. Čo však zatiaľ konzistentné nie je je chronológia rozprávania. Hneď od začiatku vás hodia tvorcovia do víru mnohých postáv a časových rovín. Ostáva len dúfať, že sa v tom postupne zorientujete. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama