Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny príbeh o tom najdôležitejšom v súčasnom materiálnom svete. Najlepší priatelia Toni a Paul sa na 100 dní vzdajú vďaka stávke všetkého, čo vlastnia. Každý deň dostanú jednu zo svojich vecí späť. Počas tejto výzvy si možno uvedomia, že jediné, bez čoho nejde žiť, je priateľstvo. (Magic Box)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (204)

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

I když mám Floriana a německé komedie velmi rád, tahle mě absolutně neuspokojila. Přišla mi hodně obyčejná až skoro laciná. Solidní námět byl využit jen v pár povedených scénách, zbytek bylo jen přešlapování na místě, které vyústilo v hodně nepovedeném konci, na nějž se budu snažit co nejrychleji zapomenout. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Bez věcí nad věcí by mělo mít vedle kolonky komedie i drama, protože i když je to na první pohled humorně podaná sonda do světa plného konzumu a materialismu, tak se zde řeší i celkem vážné otázky jako je právě onen konzum, pravda x lež, stáří x mládí a různé vztahové peripetie, od rodiny, přes partnerství až po samotné přátelství. Vedle námětu film láká skrze herecké obsazení, které vážně nemělo chybu: Fitze a Schweighöfera mám rád a vedle toho jim skvěle ve vedlejších rolích sekundovaly Miriam Stein, Hannelore Elsner a (pod tunou stařeckého makeupu schovaná) Katharina Thalbach. Myšlenka se samotnou mobilní aplikací byla zároveň nápaditá a bizarní, a i když film ke konci sklouzával lehce do amerického klišé, tak i přesto jsem odcházel z kina spokojený. Vzhledem k tomu, že je to celé hezky napsané a sympaticky zahrané, tak ani člověku ve výsledku tak moc nevadí, že toho film neřekne o mnoho víc, než se člověk už dávno dozvěděl z jiných, podobně natočených filmů, či jednoduše a zkrátka ze svého okolí. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $14,093,397▐ Nepomôžem si ale na nemcov zas klasicky rozpačito podané. Samotný námet poukazujúci na konzumnú dnešnú dobu priam dokonale vybraný ale režisér a herec v hlavnej úlohe v jednom to nedokáže uchopiť, nevie kedy má pritlačiť, kedy má urobiť správny nadhľad, dosť kostrbaté a ako tak to začne fungovať až v poslednej štvrtine, bohužial. /40%/ ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nemci ma neprestávajú udivovať - v poslednej dobe práve z nemeckej produkcie vzišlo mnoho výborných filmov a mám pocit, že zvyšok Európy začína akoby zaostávať. Sympatické duo Florian David Fitz a Matthias Schweighöfer sa po úspešnom Der geilste Tag objavujú spolu aj v ďalšom Fitzovom filme - a opäť s výborným námetom. Zápletka filmu je sama o sebe v podstate jednoduchá, ale príbeh so sebou prináša oveľa väčšie posolstvo ako by sa pôvodne mohlo zdať. Keby som to mal hodnotiť čisto ako komédiu, tak by to bolo azda len kdesi na hranici priemeru, ale tento film mal oveľa väčší záber ako len obyčajná komédia. A práve ten sociálno-humanistický rozmer zožal u mňa obrovský úspech. Práve takýto typ filmov donúti človeka sa podvedome zamyslieť nad zmyslom skutočného šťastia a bohatstva. Už len samotný prológ stojí za zamyslenie... Výborný film. 5* dávam veľmi zriedka, ale v tomto prípade zaslúžene! A čo vy? Ktorých 100 vecí a v akom poradí by ste si vybrali? ()

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Příjemné, německé, zamyšlené, koukatelné, svižné. Docela fajnová podívaná na německé kamarády, co se hecnou a vsadí se o 100 důležitých věcí. Je to celkem švanda, a trochu si uvědomíte na čem vám vlastně záleží a čím se obklopujete. Film byl svižný, sympatický a hezký. Zhruba uprostřed nastal zlom v kamarádství, ale pak se všichni usmířili, dali se zase dohromady, prostě hepijend. ..v těch bytech musela být celkem kláda, když zafoukalo..i když, kláda..no radši nic.. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (6)

  • Hlavná časť natáčania sa odohrala od 27. februára do 30. apríla 2018 počas 35 natáčacích dní v strednom Nemecku, najmä v Berlíne a Brandenbursku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama