Reklama

Reklama

Tri sekundy na prežitie

  • Česko Tři vteřiny (viac)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie. Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra. Keď už sa však nemôže spoľahnúť ani pomoc FBI, jediný spôsob, ako môže zachrániť seba a svoju rodinu, je útek z väzenia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (162)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Film sa zameriava primárne na cestu Petea Koslowa (Joel Kinnaman), no sekundárne rieši nevýrazné a klišé vedľajšie línie agentky Wilcoxovej (Rosamund Pike) a detektíva Grensa (Common). V konečnom dôsledku sa nevenuje ničomu plnohodnotne. Záver pôsobí odstrihnuto a nedozvieme sa ani ako skončil poľský bos Generál, o ktorého celý čas išlo. Ochota niektorých postáv pomáhať Koslowovi je príliš neautentická a i keď vo filme hrá niekoľko mojich obľúbených hercov, žiaden zo seba nedáva maximum. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Príliš dlhé na americky thriller, málo atmosferické na anglickú krimi. Taký hybrid, ktorý síce nepoteší, ale neurazí. Nešiel som do toho s nejakým očakávaním, ale film o Polákoch a ich drogovom biznise, do toho nejaká ta basa s gangmi a nevraživosťou. Poviem to tak, dokázalo to udržať moju pozornosť. Kučeravá Armas síce nevyužitá, o to viac sa na ňu teším v bondovke, Rosakunda zase klasicky bez emócie. Chcel by som vidieť niekedy film, kde by sa Common naštval alebo usmial alebo urobil aspoň dačo. Už je skoro ja Affleck. Celkovo v pohodičke film, ktorému ale chýbali kľúčové atribúty na lepšie hodnotenie. 2 z 5 ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Vězeňské krimi (ač jen z poloviny) nejsou z mých nejoblíbenějších žánrů, nicméně "Informátora" jsem si dost užil. K filmu mě pochopitelně přitáhl hlavně můj oblíbený Joel Kinnaman, nicméně jsem mohl jenom doufat, že dostanu pěkně natočený thriller bez váznutí tempa, jaký jsem nakonec dostal. Celkově tedy povedený kousek jako ze staré školy a skládám kudos panu herci-režisérovi. PS : K mému překvapení mě strašně bavil Common, který tu má vděčnou roli a jak nemám rád záporácké role Cliva Owena, tady je skutečně správně zlý...80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Volali z Washingtonu a vyptávali se, proč chce newyorkskej policajt soudní povolení přístupu ke složce informátora FBI, kterej neexistuje." Tak na to je jednoduchá odpověď. Vlastně není. Ono je to poměrně komplikovaný a mě to dost bavilo. On totiž ten tanec na hraně mezi drogovejma kartelama, FBI a NYPD má docela slušný tempo, nejednoznačný postavy a spoustu poučení. Třeba o tom, že FBI vždycky drží slovo. Tak tenhle fórek se mi povedl a sám se mu od srdce zasměju. Takže pokud za mnou přijde některej z čučkařů s žádostí o pomoc, tak ho zdvořile vyslechnu, vysměju se jeho vydírání a počkám si na svou sebevraždu, kterou spáchám osmi kulkami do hlavy vystřelenejma ze tří zbraní. Ty samozřejmě na místě sebevraždy nenechám. ()

Alementina 

všetky recenzie používateľa

Nechapu, jak takove pekna poctiva filmarina bez velkych efektu a zbesilych honicek je v modrych cislech. Lahudka, ktera umi budovat napeti, objektivne silna 4, ale pro tu nezaslouzenou modrou, tak 5. Navic kdyz to srovnam s temi naprosto dejove prazdnymi, ale efektama preplacanymi BadBoys Forever nebo jak se to jmenovalo, co tomuhle kousku nesahai ani po kotniky... A moc pekny nektery sceny, zadny kecani, stara dobra akce s jednim nozickem. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama