Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (25)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Western je asi jediný v týhle době, co snad ani nejde posrat, když máte dobrou kameru a lokaci, protože to nevyžaduje nějakou zapeklitou zápletku.. vždycky stačí jednoduchý příběh, kolt do ruky a nízké hodnocení. Poslední dobrej western, který si pamatuju je kosti a skalp od tý doby vysušený hovna na písku se stejnou šablonou a většinou mrtvýma hercema. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $8miliónovTržby USA $1,508,593Tržby Celosvetovo $1,553,331▐ Taký skôr komornejší western, prestrelky sú tu skôr ako taký doplnok. Miestami to má ale dobre vyhrotené napätie, dosť poteší dobrá herecká súhra, kde dominuje Ethan Hawke a Dane DeHaan. /70%/ ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Vyvrcholenie slušné. Aj vďaka Hawkeovi a netradične obsadenom Prattovi. Inak je všetko okolo prostoduchý nezmysel. Bez poriadnej akcie a atmosféry a so vzťahmi medzi postavami, ktorým chýba hĺbka a vážnosť. Na to, že sa jedná o western je film nezaujímavý a nudný. Jeden z tých zbytočných filmov s veľkými menami, pri ktorom mi akosi uniká dôvod prečo musel vôbec vzniknúť. Ak už western s Hawkeom tak radšej In a Valley of Violence. A keď už vzťah Kida a Pata tak radšej klasiku od Peckinpaha. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Príbeh chlapca, ktorý hľadá svoju unesenú sestru a pritom sa stretne s legendami Divokému západu. Rozhodne to nie je celkom márne, DeHaan a Hawke sú veľmi OK, ale predstavujem si, ako by to vyzeralo, keby to Larry McMurtry napísal ako 700-stranovú knihu a niekto to sfilmoval ako trojdielnu minisériu. Epický potenciál to rozhodne malo. ()

Soweek 

všetky recenzie používateľa

Mr Fisk se snaží zajímavě vyprávět příběh Billyho Kida jako vedlejší dějovou linku a do popředí staví neutrální příběh o malém chlapci a pomstě. Rozhodně to není špatný nápad, jak se k tomu postavit, ale bohužel i přes hvězdné obsazení mě pánové zvládali úspěšně nudit celý film. Této mašině prostě chybí hnací motor a bez toho to celé nemůže nikdy fungovat. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama