Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvabná kaderníčka Maggie Carpenterová (Julia Roberts) z malého amerického zapadákova už trikrát ušla svojim ženíchom spred oltára, a tak nečudo, že sa z jej neuveriteľného príbehu razom stala klebeta, po ktorej by rád siahol každý bulvárny novinár. Šance sa preto pochopiteľne chytí aj novinár Ike Graham (Richard Gere), ktorý z krčmovej informácie „z druhej ruky“ napíše atraktívny článok, aby sa opäť dostal do priazne svojich šéfov i čitateľov. Maggie však publikované historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike sa preto vyberie získať dôkazy priamo do mestečka, kde Maggie žije... Tu sa práve schyľuje už k štvrtej svadbe! Ike sa postupne zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, priateľmi, rodinou i samotnou Maggie. Tá má však od tejto chvíle ďalší problém v podobe sympaťáka Grahama, ktorý sa do nej postupne začína zamilúvať - a čo je horšie (Či lepšie?) i ona doňho! A tak je aj plánovaná svadba číslo 4 vážne ohrozená... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (230)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Julii Robertsovej som nikdy nedokázal prísť na chuť. Nikdy mi nepripadala sexi a i jej herecké nadanie sa mi vždy videlo mierne povedané chabé. Vychrtnutá, afektovaná čúza s hubou veľkou ako vráta od stodoly. Ani herec Richard Gere na mňa počas svojej kariéry nedokázal spraviť dojem. Nudný, drevený pajác. No a presladené romantické chujoviny amerického režiséra Garryho Marshalla ma veru nikdy nebavili. Takže sa vlastne sám sebe čudujem, že snímku "Nevesta na úteku" dávam dve hviezdičky. ** ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Maggie třikrát uteče svým ženichům od oltáře a z jejího příběhu se stane novinový hit. Ike Graham je totiž novinář, který z vyslechnuté hospodské informace napíše atraktivní článek, kterým se chce znovu dostat do přízně redakce. A tak se Ike do Maggie zamiluje a já měl následovat jejího příkladu a měl jsem od tohoto filmu rovnou utéct. 40% ()

Reklama

skleboun 

všetky recenzie používateľa

je pravda, že kombinace Gere-Robertsová opravdu stojí za to, to přece všichni už dávno víme - ale opakování v tomto případě není matkou moudrosti. JE to naprosto čistý, předem odhadnutelný průměr - co k tomu víc dodat? snad jen, že pokud budete mít opravdu chuť na nějakou romantickou komedii, to se radši po stopadesátéosmé podívejte na Pretty woman :) ()

haWranka 

všetky recenzie používateľa

Nevěstu na útěku nelze srovnávat s Pretty Woman, jak se tady někteří snaží, protože kromě hlavních představitelů nemají nic společného - prostředí, charaktery postav, nic. A já musím říct, že se u Nevěsty vždycky dobře oreaguju. Ne že bych si ji sama pustila, ale když ji chytnu v televizi, klidně se podívám. ()

nydahl 

všetky recenzie používateľa

Vcera jsem to skouknul a protoze mam opravdu rad Julii Roberts tak sem musim napsat , ze je to proste jednoducha romanticka komedie , ktera se opira o slavne duo Roberts/Gere ale najdete tam jeden forek , kterej fakt stoji za to. Kdyz Roberts zdrha ze svatby autakem od fedexu tak tam Elizondo posle "at jede kamkoliv bude tam zitra rano" - to jsem se fakt od srdce zasmal.Takze jen za tohle davam 2 hvezdy - to me fakt pobavilo. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama