Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna Staytonová (Goldie Hawn) sa síce na nedostatok peňazí sťažovať nemôže, ale ani keby ich mala miliónkrát viac, mladému Deanovi (Kurt Russell) by aj tak za odvedenú prácu nezaplatila. Lenže božie mlyny melú spravodlivo a niekedy aj pekelne rýchlo. A tak na výlete na luxusnej jachte spolu s manželom Joanna spadne cez palubu a stratí pamäť. Jej manžel reaguje patrične egoisticky a svoju milovanú ženu v hodine opúšťa. To však už je príležitosť pre Deana, ktorý Joannu presvedčí, že jej skutočný manžel je práve on. Ostáva už iba jediné: Dúfať, že sa Joanne pamäť nikdy nevráti... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (258)

Yardie 

všetky recenzie používateľa

Trošku lepších 60%. Je to příjemná komedie, tedy bych spíše řekl, takový rodinný film. Vyloženě vtipných situací nebo hlášek tam moc není. Ale fajn se na to kouká, celkem to baví, občas se zasmějete, občas pousmějete. Je od počátku jasné, jak to bude probíhat a jak to dopadne. Na zabití nudy je to OK. Howgh! ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Vo svojom žánri jednoduchých romantických snímkov taká celkom príjemná a čestná výnimka, na ktorú sa dá raz za čas pozrieť aj opakovane, ktorá - hoci je trochu dlhšia - nemá hluché a k zívaniu nútiace miesta. Je to také milé, vtipné, s celkom fajn humorom. Proti Goldie Hawn nič nemám, vo svojej mladosti bola krásna, ale zdá sa mi, že jej úlohy sú veľmi často o ničom (Vojačka Benjaminová), tentoraz je ale prirodzená a sympatická ako v postave rozmaznanej paničky Joanny, tak aj ako správna matka Annie. ()

Reklama

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Milé překvapení. Hlavní dvojka si "rozuměla" už od první chvíle, asi i kvůli toho, že Russell s Hawn už spolu nějakou dobu žili na společné hromádce. Především Hawn dokázala zahrát svou roli perfektně. Příběh možná trochu předvídatelný ale na druhou stranu poutavý. Romantika jak má být. Spolu s Pretty Woman nejlepší filmy od Marshalla. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Jena z najvydarenejších romantických komédií. Asi najmä preto, že je vyslovene bláznivá až slapsticková a nikdy sa netvári, že by chcela v niečom zodpovedať realite. Postavy sú paradoxne tak nejak správne jednorozmerné, ale sú veľmi aktívne, čo je veľký klad. Všetko je prehnané, maximálne nereálne a absolútne mimo. Pokiaľ ste ale suchári a chcete riešiť logiku, tak sa filmu rozhodne vyhnite. Tvorcovia majú ten správny nahľad a ešte mi nedá nepodotknúť, že Marshall nakrútil o tri roky neskôr síce slávnejšiu romanťárnu, ale úplne odlišnú. Mne je sympatickejšie padanie cez palubu ako kúpanie sa vo vani s walkmanom. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Nevím sice, kdo jsem, ale jsem si jistá, že mám právníka." Nezaplacených 600 dolarů a ztráta paměti se může hodně prodražit. Já jsem se tedy bavil, když Dean s chlapci rozehrál před Joannou alias Annie své divadlo a umožnil jí vidět život z jiné perspektivy. Kdyby si ovšem nějaká věčně nespokojená odbornice na kaviár takhle vytřela zadek se mnou, tak bych jí anonymně vynadal, propíchal špendlíkem její voodoo panenku a možná bych jí i nějaké to hnědé kokino před dveřmi vyrobil, ale Deanova pomsta byla lepší, zábavnější a navíc mě vždycky uspokojí vysoustružení fajn člověka z učebnicového snoba. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (12)

  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)
  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Súvisiace novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (viac)

Reklama

Reklama