Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna Staytonová (Goldie Hawn) sa síce na nedostatok peňazí sťažovať nemôže, ale ani keby ich mala miliónkrát viac, mladému Deanovi (Kurt Russell) by aj tak za odvedenú prácu nezaplatila. Lenže božie mlyny melú spravodlivo a niekedy aj pekelne rýchlo. A tak na výlete na luxusnej jachte spolu s manželom Joanna spadne cez palubu a stratí pamäť. Jej manžel reaguje patrične egoisticky a svoju milovanú ženu v hodine opúšťa. To však už je príležitosť pre Deana, ktorý Joannu presvedčí, že jej skutočný manžel je práve on. Ostáva už iba jediné: Dúfať, že sa Joanne pamäť nikdy nevráti... (RTVS)

(viac)

Diskusia

solver

solver (hodnotenie, recenzie)

Vymažte prosím tu chybu ve filmu. Proč by nemohla porodit v 16 letech? I kdyby nemohla, proč to považujete za chybu, když její věk nevěděl a nastřelil něco s dvojkou na začátku, aby neurazil? :-)

tufr

tufr (hodnotenie, recenzie)

Pro mě jedna z nejzábavnějších 80's comedy!!!! Goldie tajně miluju už léta a Kurt tam taky sedí jak na hrnec :-) prostě zábava i po stý :-)

pody80

pody80 (hodnotenie, recenzie)

Kedysi sa mi tento film nepacil, pred dvomi rokmi som ho videl cestou na dovolenku a tak som z nostalgie vyrobil DVD so slovenskym dabingom, preto si tento film s kombinaciou kvalitneho slovenskeho dabingu zasluzi 5*

Súvisiace novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (viac)

Reklama

Reklama