Reklama

Reklama

Bažina

(seriál)
Trailer 2
Poľsko, (2019–2023), 15 h 11 min (Minutáž: 48–61 min)

Réžia:

Jan Holoubek

Hrajú:

Andrzej Seweryn, Dawid Ogrodnik, Magdalena Walach, Zofia Wichłacz, Agnieszka Żulewska, Ireneusz Czop, Piotr Fronczewski, Gabriela Muskała (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(17)

Obsahy(1)

V polském městě na začátku 80. let najdou zavražděnou prostitutku a vedoucího mládeže. Policie ale s případem zachází tak, že vzbudí podezření dvou novinářů. (Netflix)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (2)

Bažina (2018) 

Jedna z tých naozaj pozoruhodných krimi sérií, ktoré zaujmú svojím retro šatom – a ten je zobrazený naozaj, musím si pomôcť krásnym českým slovom, „výtečně“. Ten duch doby diváka naozaj vtiahne, socialistická atmosféra je na najvyššej úrovni a čo sa mi páčilo najviac, to bol samotný záver, ktorý ma tak trochu prekvapil a to mám rád. A herci sú tu takisto top. Z poľských seriálov sa mi zatiaľ páčil viac len Belfer. ()

Bažina 1997 (2021) (S02) 

Som z dvojky sklamaný, jednotka bola špičková, ale pokračovanie už prepadlo do libtardského blúznenia. Prípad vyšetrujú lesba alias miss opuchnuté oko a koktavý. Teda obaja s defektom, ale on je aspoň sympaťák. Okrem toho, že samotná krimi rovina je pomerne málo pútavá a človeku sa každú chvíľu lepí viečko, musela sem prísť aj propaganda štýlu – žena nikdy s mužom nedosiahne orgazmus, so ženou je to oveľa lepšie a vlastne srať na celé manželstvo. Pritom v rámci príbehu to tam vlastne nemuselo ani byť, nič by sa nestalo, nič to neovplyvnilo. Nuž, flusavý netflux už preniká aj do Poľska. ()

Reklama

Reklama