Reklama

Reklama

PPPíter v Afrike

(seriál)
Slovensko, 2018, 10x10 min

Hrajú:

Peter Popluhár

Obsahy(1)

Dobrodružná cesta objektívom youtubera PPPítra - Petra Popluhára. (RTVS)

Recenzie (15)

Melios 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ som videl len jeden diel. No už teraz viem ,že to stojí za pozretie. Peter je extrémne sympatický a jeho štýl natáčania síce neazujme všetkých ,ale fanúšikov si nájde. Konečne nejaký projekt ,ktorý robí dobrú vizitku youtuberom. Peťo len pokračuj v tom ,čo robíš , si skvelý! 5* a pozriem si aj zbytok relácie. ()

ariari 

všetky recenzie používateľa

na to aby ste vedeli Afriku oceniť, treba poznať Pppetrovu osobnost zrejme aspon z 2 -3 projektov. je rovnako charizmatický ako Joe z Priateľov,pozri o čechoch na Youtube :-),trafil to ako vždy, a Česi bratsky a chlapsky priznávajú , že do nich vidí . konečne prerazil aj s knihou kde všade som nezomrel.! vymakaný, výnimočný cestovateľ s mega fantáciou, tvorca dúfam spústy iných projektov. .. myslím, že aj cez reklamku red bull sa dá pozrieť ca 6-10 nových dielov Afriky , škoda, že vysielacie práva neodkúpil niekto ďalší. ()

Reklama

mkee 

všetky recenzie používateľa

Dávno som sa tak dobre nenasmial pri sledovaní inak pútavého dokumentu s trefnou naráciou bez slovnej vaty. PPPíter je talentovaný a charizmatický (nielen) youtuber a aj keď tomuto dokumentu môže niekto vyčítať manko profesionality, vzhľadom na povahu seriálu a inú umeleckú hodnotu, ktorú prináša (humor, humor a ešte raz humor), je to absolútne pochopiteľné a prehliadnuteľné. Skvelé, ešte si prosím! ()

KuceraJohny 

všetky recenzie používateľa

Paráda, ohromně to bavilo a i inspirovalo. Pppíter je borec. Mě osobně baví skoro každý druh cestovatelského dokument, ale pítr byl úplně na jiné vlně a bylo to skvělé. Bavilo mě to a i kvůli tomu sleduji jeho tvorbu na youtube. Určitě doporučuji, je to ten z mála youtuberů který má opravdu zábavná a kvalitní videa. ()

hazdrova 

všetky recenzie používateľa

Peter ma s týmto svojím počinom veľmi potešil. Predtým som ho vôbec ako youtubera nepoznala a som rada, že to jeho tvorbu nepoznačilo. Nie je to len cestovateľský denník, ale aj výborná komédia. Peter rozpráva pútavo a pozitívne, ale nezavádza, že Afrika je najbezpečnejšie miesto na svete. Diky Peťo, hor sa do Afriky! 5* ()

Zaujímavosti (1)

  • Projekt bol pôvodne natáčaný pre nemenovanú online televíziu, ktorá ho kvôli nedostatku financií nakoniec odmietla. Zábery neskôr odkúpila RTVS. [Zdroj: webnoviny.sk] (QooBo)

Reklama

Reklama