Reklama

Reklama

Trespassers

  • USA Hell Is Where the Home Is
Trailer 1

Obsahy(1)

Manželia Sarah (Angela Trimbur) a Joseph (Zach Avery) práve prežívajú nie najľahšie obdobie svojho života, a tak dostane Sarah nápad. Na víkend objedná štýlovú vilu na okraji Mohavskej púšti a pozve na návštevu svoju najlepšiu kamarátku Estelle (Janel Parrish) a jej nového priateľa Victora (Jonathan Howard). Ich príchodom začne atmosféra pozvoľna hustnúť. Keď sa pred dverami nečakane objaví neznáma žena (Fairuza Balk) s prosbou o pomoc, nikto z nich netuší, aké katastrofálne následky bude mať ich rozhodnutie pustiť ju do vnútra... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (9)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Dva páriky v osamotenom krásnom dome, na pohľad zúfalá susedka, ktorá potrebuje pomoc, a maskovaní zabijaci. Takže problémy na seba nenechajú dlho čakať. Rozmlátenie lebky, mačeta do hlavy, tak to má byť. Nenápadný, ale celkom štýlovo nakrútený a dostatočne krvavý home invasion, o ktorého existencii takmer nikto nevie (keďže nemá nálepku horor), a ktorý je prekvapivo omnoho lepší, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Ešte že som ho neprehliadol. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Krátky úvod - akýsi maskovaní muži vytiahnú z domu v púšti nešťastnú manželskú dvojicu a pošlú ju do večných lovíšť. Následne si istá manželský pár prenajme akýsi domček na okraji púšti, aby tu strávil víkend s inou dvojicou. Motor toho všetkého je Sarah, ktorá sa nevie spamätať z akejsi traumy (strata dieťaťa???) a tak si pozvala svoju dlhoročnú kámošku Estelle. S ňou sa však dovalil aj jej priateľ Viktor, ktorý si doniesol zásoby všakovakých drog. Začína zvláštna party, kde popri konzumácii kokaínu a alkoholu sa odkrýva komplikovaná spleť vzťahov medzi postavami. Navyše, je čoraz zrejmejšie, že Viktor je násilnícke psychopatické hovädo, schopné zničiť toho oveľa viac ako jeden víkend. A aby toho nebolo málo, okolo domu sliedi niečo minimálne tak nebezpečné ako on. Prvých 40 minút (okrem krátkeho úvodu) sleduje divák štvoricu postáv, ktorých koexistencia sa postupom času stáva čoraz problematickejšia a je nad slnko jasné, že toto dobre neskončí. Rozbuškou sa stáva príchod vtieravej susedky a až na konci aj samotný vpád maskovaných mužíkov, ktorí sa musia poponáhľať aby sa ich obete náhodou nevyvraždili samé. Tá prvá hodina sa vlečie ako sopeľ z nosa a následná záverečná katarzia prichádza v čase, keď je už divák tak trochu otrávený. Navyše, neponúka nič nové, čo by ste v iných - podobných filmoch nevideli. Dve hviezdičky za takmer dokonalú Fairuzu a peknú prácu s kamerou (samozrejme aj domček bol pekný). ()

Reklama

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Docela solidní jednohubka. Sice to bylo strašně předvídatelný, odhadl jsem úplně vše (kdo by mohl jako jediný přežít, kdo s kým se vychrápal, sousedka, policajt ..), film určitě ničím nepřekvapí. Co potěší je výborná hudba, Mexický nádech, solidní herci, pěkný herečky (kozy bohužel žádný) a některé v celku fajn krvavé scény, kdy v paměti zůstane hned ta první alias vypíchnuté oko o láhev. Na jedno zhlédnutí ok, ale nic vyloženě zapamatovatelného či něco, co bych chtěl vidět někdy znovu. (69. hodnocení, 8. komentář, Full HD) ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Moderní a vskutku krásný dům v pustině (natáčelo se v Malibu, Kalifornie) si vyhlédly dva páry na internetu, aby zde strávily společný víkend. Jenže dům ukrývá tajemství, pro které si někdo přijde. Intro OK, pak do poloviny užvaněné, táhlé, banální. Vztahy postav se sice ukázaly poněkud komplikovanější, ale zvládnout by se to dalo v kratším čase. První krvavý konflikt rozjede děj a pak už vše naštěstí sviští. Umlácení stojanem...proč ne. Nůž, mačeta, pistole a trubka v oku. Snad jen v závěru bych uvítal tirák, ale budiž. Na jedno podívání dostačující. 2,5* p.s. v titulcích lze zaznamenat Lenku Morávkovou, která hraje na unikátní skleněný nástroj - úžasný zvuk! ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Na začátku sledujeme 3 únosce jak unesou manželský pár novinářů a něco po nich chtějí. Jelikož jim to nedají tak je zastřelí posuneme se dále a do toho domu odkud byli uneseni se nastěhují na víkend 4 kamarádi (2 ženské 2 chlapi). Mezitím se tam pohádají, zabijí omylem jednu ženskou a přepadnou je tam ti samí únosci a chtějí po nich to samé po těch předchozích. Viděl jsem daleko horší home invasiony než tohle tady to vidím na lepší průměr 60 procent. Díky za titulky Vegetol. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama