Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (159)

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Ale áno, 15-ročné budú z toho navlhnuté ako žocha. Ten chalan čo stvárnil Hardinga je ukážkovým príkladom z plagátov, aké na dverách pomaly preberajú štafetu po cukríkoch z Tvajlajtu. Lenže bacha, tento má aj správne návyky, s frajerským kukučom parafrázuje úryvky zo slávnych románov, flámuje ale nechlastá a vo voľnom čase relaxuje pri jazere. A že je rebel ako Travolta za mlada a že to tou frajerinou poserie a za dažďa sa bude kajať z hriechov, tak na to môžete vziať jed. ()

Denila 

všetky recenzie používateľa

Vesměs mám ráda tyhle teen filmy, ale tento snímek mě neskutečně naštval. Příběh nulový, všichni herci dokonalí až to bolelo.. jediné co chválím je, že pocitově dokázali vystihnout emoce středoškoláků... ovšem na to, že jsou na výšce už je to trošku mimo. Pořád zvažuju zda zůstanu u dvou z milosti nebo na to prdím a dám jednu hvězdu. ()

Reklama

jujec odpad!

všetky recenzie používateľa

Jako poměrně nenáročný divák filmů jsem byl opravdu zklamán - jako že když v noci dívka začne rukama sbírat střepy, tak je překvapená, že se řízne? A kluk (fakt nejde napsat muž), který něco zkazí, stojí a dívá se, jak mu dívka odchází za deště pryč, místo aby jí to vysvětlil, nebo aspoň se jí to pokusil napsat? Matka, co vyhrožuje dceři, že jí nedá ani cent, a dívka si přesto prosadí svou, to je opravdu realita jak vyšitá... Sice jsem staršího data narození, ale ani v 18 letech bych takový film nehodnotil lépe. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Všechna klišé světa, třeste se!! Pilná studentka, záhadný rebel. Ona je v prváku, on v sobě potlačuje démony. V hodinách probírají Pýchu a předsudek, nepohodnou se. Ale jiskra přeskočí. První polibek. Ona však doma nechala přítele/kamaráda. Ovšem tenhle je „nebezpečně“ přitažlivý, obzvlášť když na ni kouká jako vrah. Podlehne i podruhé. Jenže je tu jedna „velká“ záhada. Co si budeme nalhávat, příběh by se vešel do půlhodinky. Charaktery jsou nezajímavé, vyhrocené momenty nepřijdou (až na onu záhadu). Hošan upřeně hledí, nezkušené dívce se zapalují lýtka, ač jí maminka život nalajnovala jinak (i tady je „konflikt“ naprosto mdlý). Afektovaný chlapec jak z ledajakého dílu Twilight ságy nakonec dobré srdce má. Kdo by to byl čekal? A i kondom použije. Britsko-australská dvojice Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langford nemá moc co hrát, alespoň na ni se dobře dívá. Stejně jako na vydařený vizuál. Za rok nás čeká pokračování. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Typická teenage romantika, ktorá sa síce hrá na veľkú drámu, ale v podstate je to len ďalší film z plejády príbehov o šedej myške a egocentickom potetovanom machrovi. Šedá myška sa ocitne v novom neznámom prostredí, kde sa jej ujme jeden z najväčších gerojov na škole, a už ide všetko podľa klasického scenáru - namotávanie, prelomenie ľadov, láska bezhraničná, nevinné prerieknutie, precitnutie, a ako čerešnička na torte - romantické klišé vyznanie. Vizuál filmu bol síce pekný, aj šedá myška Josephine Langford pôsobila veľmi sympaticky, ale to na kvalitný film nestačí ani náhodou. Bolo by kruté dať tomu Odpad, ale úprimne, nemalo to od neho ďaleko... ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Knižní předloha začínala jako fan-fikce skupiny One Direction na Wattpadu, příběh získal neuvěřitelný úspěch, a proto jej autorka přepsala (nesměly tam vystupovat reální lidé bez svolení) a poté vydala. (simaa)
  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)

Reklama

Reklama