Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 1
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Predloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrajú:

Diego Luna, Scoot McNairy (rozprávač), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (2)

Systém se zhroutil (2020) (S02E08) 

Odhliadnuc od toho ako je to pritiahnuté za vlasy najlepším momentom je fakt keď rozprávač deja komentuje osudnú volebnú noc v Mechiku a to ako sa tam ovplyvňovali voľby. Ten jeho dodatok že u nás na Severe sa nič také nedeje je tak úbohý, ako úboho sa dokáže prezentovať jedine Netflix. Pochopiteľne dojde na streľbu do náboženských symbolov, ako inak kresťanských a odnesie si to aj kkatolícky kňaz, Alláh zavaruj aby v akomkoľvek filme či seriály od Netflixu urazili Závlaha. NedajBudha do jeho Knihy kníh niekto vystrelil...treba si uvedomiť že liberálne vymývanie mozgov už v roku 2020 bežalo naplno a tak sa nestrannosť zo série Narcos vytratila. Odhliadnuc od toho výborná epizóda. ()

Como La Flor (2021) (S03E02) 

Séria Narcos taktiež musela podstúpiť neoliberálnu agitku rokov posledných a tak príbeh rozpráva mladá úspešná sebavedomá novinárka, ktorú na pracovisku šikanuje muž, pochopiteľne starší a na mexické pomery biely. Keby sa to vyskytne čas od času človek tomu možno aj uverí, takto je to iba ospravedlnenie toho že mainstream už takmer nik nečíta, spravodajstvo nik nesleduje. Ale to by ešte nebol najväčší prešľap. Totho neschopného Walta by ešte čo za dement nechal pracovať v DEA keď kvôli nemu zahučalo už hádam 20 nevinných ľudí??? Napriek tomu solídna svadba ako predkrm. ()

Reklama

Reklama