Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Predloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrajú:

Diego Luna, Scoot McNairy (rozprávač), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Recenzie používateľa ScarPoul k tomuto seriálu (3)

Narcos: Mexiko (2018) 

Možno že záporák nie je taký výrazný ako Pablo a Cali Cartel. Ale inak je Mexico akčnejšie a krvavejšie. Celá séria a projekt je pre mňa chuťovkou. Mám rád tému drogových vojen. Mám rád tú hru kartelov, ktorým nie je nič sväté proti byrokracií ktorá zastupuje spravodlivosť. Mexico som zhltol a užíval si každý diel s rovnakou intenzitou a radosťou ako prvé tri série zasadené v Kolumbií. Jedna z najlepších vecí akú Netflix vytvoril. To že Peňa a Luna sú najslabšie články kompenzuje každý iný herec a postava, ktorá sa v seriály objaví. Dýcha to precíznosťou. Neviem sa dočkať druhej série. 1. séria - 100% Druhá séria je minimálne rovnako dobrá ako prvá. Som veľmi šťastný, že sa tento seriál dostal na úroveň kvalitnej konverzačky s niekoľkými chuťovými prestrelkami. Tvorcovia sú si istejší a herecky je to na úrovni. Prerod Diega Lunu je tu zobrazený bez najmenších príkras. Najviac poteší, že aj napriek tomu, že držíme palce DEA tak rovnako držíme palce aj jemu, aby to všetko ustál. Množstvo postáv z pôvodných Narcos sú čerešničkou na torte. A prísľub tretej série, ktorá by mala byť tým, čo pre pôvodný Narcos bol Cali carter má až zimomriavkový efekt. Scoot McNairy kupodivu vo svojej úlohe uveriteľný a s množstvom silných miest. Santaolalla skvelý a Andrés Baiz ako režisér je zase stávka na istotu. Som nadšený a teším sa na to čo bude ďalej. 2 séria - 90% ()

Série 1 (2018) (S01) 

Možno že záporák nie je taký výrazný ako Pablo a Cali Cartel. Ale inak je Mexico akčnejšie a krvavejšie. Celá séria a projekt je pre mňa chuťovkou. Mám rád tému drogových vojen. Mám rád tú hru kartelov, ktorým nie je nič sväté proti byrokracií ktorá zastupuje spravodlivosť. Mexico som zhltol a užíval si každý diel s rovnakou intenzitou a radosťou ako prvé tri série zasadené v Kolumbií. Jedna z najlepších vecí akú Netflix vytvoril. To že Peňa a Luna sú najslabšie články kompenzuje každý iný herec a postava, ktorá sa v seriály objaví. Dýcha to precíznosťou. Neviem sa dočkať druhej série. 1. séria - 100% ()

Série 2 (2020) (S02) 

Druhá séria je minimálne rovnako dobrá ako prvá. Som veľmi šťastný, že sa tento seriál dostal na úroveň kvalitnej konverzačky s niekoľkými chuťovými prestrelkami. Tvorcovia sú si istejší a herecky je to na úrovni. Prerod Diega Lunu je tu zobrazený bez najmenších príkras. Najviac poteší, že aj napriek tomu, že držíme palce DEA tak rovnako držíme palce aj jemu, aby to všetko ustál. Množstvo postáv z pôvodných Narcos sú čerešničkou na torte. A prísľub tretej série, ktorá by mala byť tým, čo pre pôvodný Narcos bol Cali carter má až zimomriavkový efekt. Scoot McNairy kupodivu vo svojej úlohe uveriteľný a s množstvom silných miest. Santaolalla skvelý a Andrés Baiz ako režisér je zase stávka na istotu. Som nadšený a teším sa na to čo bude ďalej. 2 séria - 90% ()

Reklama

Reklama