Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Predloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrajú:

Diego Luna, Scoot McNairy (rozprávač), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Recenzie používateľa gogo76 k tomuto seriálu (2)

Narcos: Mexiko (2018) 

"Mali by ste mi dať medailu za to, že som tie zvieratá držal na uzde..." Dlhšie som Mexico Narcos odkladal, hodnotenia neboli tak super presvedčivé ako u Narcosa, ale skúsil som a už po prvom diely som vedel, že to bude ok. Po ďalších 2-3 dieloch som už bol závislý jak pravý "narko" a môžem smelo vyhlásiť , že Mexico Narcos je minimálne rovnako kvalitný ako prvý Narcos. Sám za seba poviem, že ani neviem rozhodnúť ktorý narcos je lepší. Mal som svoje obľúbené postavy aj tam aj tu. Veľmi, ale naozaj veľmi ma potešilo, že sa dej odohráva takmer v rovnakom období ako prvý Narcos a mnohé postavy sa vrátili. Nekonečne vďačný som bol za návrat Pacha, ale v jednej scéne sa objaví i Pablo Escobar so svojími banditos. Hlavná postava je tak trochu v pozadí, taký samotár , naoko bez ochranky, no sicarios , no banditos, ale veľmi zaujímavé postavy boli Don Neto, Rafa , Amando, Chico... Možno nie je tak akčný a krvavý ako prvý Narkos, ale príbeh a postavy sú rovnako prepracované a ja sa fakt nemám na čo sťažovať. Niektoré priemerné hodnotenia ma trochu udivujú, ale u mňa maximálna spokojnosť a jeden z naj seriálov aké som kedy videl. 100%. ()

Série 3 (2021) (S03) 

"Como estas, cabron?"  Veľmi som si obľúbil tento seriál, napriek neustálemu porovnávaniu s Narcosom.  U mňa sa mu tento seriál minimálne vyrovnal. Poznám tie postavy a tešil som sa na nich. Občas sa aj v tejto sérii objaví môj obľúbený Pacho, ale táto séria je skôr o vzostupe a páde Amada-pána nebies. Veľmi dobrá postava a výborne zvolený sympatický herec. Trocha kritiky predsa len dám, pretože seriál má viacero liniek a tak to silné postavenie Amada, ktoré si vybudoval, tu nevidíme v takej miere, aby si divák povedal, že prezývka Pán nebies mu naozaj sedí. Dejová linka v ktorej mexický policajt hľadá vraha bola tiež fajn a skvele zapadla aj keď s drogami a kartelmi súvisí len okrajovo. Radosť mi robil aj Chapo, vždy keď sa objavil bolo o akciu a zábavu postarané..."Že vraj ste narkobarón!!?" , "Nie, nie ja som farmár..." "A čo pestuješ?" "Fazuľu a kukuricu..." V závere je jasné že "farmár" Chapo to má namierené poriadne vysoko a dúfam, že vznikne aj 4. séria, kde si ho poriadne užijeme. Adios cabrones...100%. ()

Reklama

Reklama