Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Chmáry na obzore (E08)

(epizóda)
  • Slovensko Oblaky na horizonte (viac)

Obsahy(1)

Alec (Klaus Wildbolz) a Laura (Marijam Agischewa) spolu čakali dieťa - a tak sa rozhodli, že sa vezmú. Absolvovali tichý obrad a po ňom sa chceli vydať na svadobnú cestu do Ameriky - Laura však tesne pred odchodom potratila... Novomanžel bol napriek tomu nútený odcestovať, pretože ho pri mori čakali obchodné rokovania. Mladá žena teda zostala doma sama. Odlúčenie znáša ťažko, útechu jej prinášajú iba chvíle trávené v spoločnosti Alecovho príbuzného Ivana (Manou Lubowski). Situáciu sa rozhodne využiť Sylvia (Lisa Kreuzer), ktorá sa o Aleca kedysi tiež zaujímala. Vycítila totiž jedinečnú šancu, ako nenávidenú sokyňu vyhodiť zo sedla - a tak anonymne Alecovi napísala, že je mu Laura s Ivanom neverná! Keďže on už podobnú situáciu zažil vo svojom prvom manželstve, ohováraniu uverí... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Nemám ponětí, zda je toto dílo hodno nějakého komentáře, jelikož jalová složka výkonu zmiňované slátaniny podstatně převyšuje tu činnou. Červená knihovna Rosa(ženský genitál) (ženský genitál)rové představuje jakousi zmatenou představu žen o romantice. Jestli tohle nahradil v následujících letech kult upírských sraček, pak chápu propastný rozdíl ve vnímání reality slaboduchých kraviček, které přešly od hledání prince na bílém koni k pročesávání temných hvozdů, aby je tam nějaký pobledlý úchyl s tupým výrazem hryznul do krku. Prokrista! Jestli ještě někdy zřím Rózi v titulkách, okamžitě přepínám a běžím si vymýt oči louhem. 10% ()

Talita1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Romantický film podľa Rosamundy Pilcherovej ukazuje dve ústredné dvojice. Jeden pár čelí problémom s potratom a pridá sa aj očierňovanie, ktoré takmer rozbije manželstvo. Druhý pár ukazuje mladých ľudí, ktorým sa náhle zkrížia cesty a aj napriek prekážke sa nakoniec rozhodnú byť spolu. Oddychovka na večer pre romantické duše. ()

Reklama

Reklama