Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedávno ovdovelý Garret Blake (Kevin Costner) sa pokúša vyrovnať so smrťou svojej milovanej manželky Catherine naozaj svojským spôsobom: píše jej dojemné ľúbostné listy, ktoré potom zatvára do prázdnych fliaš a hádže do oceánu! Jedného dňa jednu z týchto fliaš nájde vyplavenú na pláži rozvedená mama malého Jasona (Jesse James), pôvabná reportérka Theresa Osborneová (Robin Wright Penn) – a jej obsah ju natoľko chytí za jej ťažko skúšané srdce, že sa rozhodne autora tohto nádherného, a zároveň neuveriteľne zúfalého vyznania za každú cenu nájsť. Netuší, že nájde oveľa viac, ako pôvodne dúfala – no nielen to... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (172)

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantika po americku. Klasický postup, klišovité dialogy, občasný patos i závěrečná "osudná" událost. Obsazení je však sympatické. Kevin Costner a Robin Wright působí přirozeně a příjemně se na ně dívá. Z ostatních herců potěší Paul Newman v roli Garretova otce, či Robbie Coltrane jako šéfredaktor. "Na co se díváš?" - "Na tebe, jsi krásná." ()

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Romantická dramata nejsou sice pro mě tím pravým šálkem čaje, ale čas od času si svuj filmový jídelníček zpestřím tímto žánrem a mohu prohlásit, že tohle zpestření mi docela zachutnalo. Romantiky je tu akorát, herci působí velmi sympaticky a celé to má jakési fluidum, díky kterému se na to dobře kouká. Uznávám, že závěr je možná trochu sentimentální, ale mě to nevadí, i tak jsem spokojen. ()

Reklama

PALINO 

všetky recenzie používateľa

Musím sa priznať, že som dlho rozmýšlal medzi troma a štyrmi hviezdičkami, ale nakoniec som sa rozhodol, že prižmúrim obe oči, lebo film sa mi v konečnom výsledku veľmi páčil. Jednak je to zásluha K. Costnera, ktorého mám ako herca rád a ktorý spolu s R. W. Penn a P. Newmanom stelesňujú naozaj sympatické postavy a jednak je to aj zásluha príjemného prostredia a miestami i peknej hudby G. Yareda. Škoda ale, že film nemá svoju prvú polku o niekoľko minút kratšiu, ale zase na druhej strane musím pochváliť záverečných približne 30 minút, ktoré mi nedovolili spustiť oči z televízora a ktoré sa nás nesnažia silou mocou uspokojiť happyendom, ako to býva v podobnom žánri zvykom. A to si na filme vážim zo všetkého najviac. ()

Bobek15 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý námet, kvalitné hercké obsadenie Kostner-Penn-Newman, pekná hudba od Gabriela Yareda, avšak zlé spracovanie spôsobilo nedostatočné prešpikovanie emóciami a útokmi na naše city. Možno nie som dostatočne citlivý na romantické filmy, ale už som zašíval aj krajšie pocity a zimomriavky po celom tele pri niektorých iných romantických filmoch. ()

Pohrobek 

všetky recenzie používateľa

Kevin Costner podle mého názoru zakotvil tam, kam už hodně dlouho patří a rozhodující mírou vytváří výsledný dojem tohoto filmu. Samo o sobě se tu nejedná o romantiku špatnou, věřím, že by asi každého v různým způsobem specifické situaci alespoň trochu "dostala". Úplně mimo však už pochopitelně směřuje ustřelený konec, o němž jsem si nejprve myslel, že je to nějaká noční můra některé z postav. Z filmu tak pro citově nezainteresovaného diváka zbyde pouze správně dědkovský svéhlavý Newman ve svém kdovíkolikátém dechu. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse (Dlee)
  • Děj filmu se odehrává v Chicagu (nachází se ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera) a na bariérových ostrovech Outer Banks u pobřeží Severní Karolíny a jihovýchodní Virginie, na východním pobřeží USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama