Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný stand-up komik Scott (Ben Schwartz) se po selhání všech pokusů prosadit se v L.A. rozhodne vrátit na rodný Long Island. Seznámí se s charismatickým dermatologem Martym (Billy Crystal) a spřátelí se. Oba jsou svým způsobem životní smolaři, Marty se stal akorát úspěšným alkoholikem. Zjistí, že jsou spřízněné duše a jejich zvláštní přátelství jim pomáhá navzájem se uzdravovat, dodávat si sebedůvěru a společně čelit životním selháním. (JOJ Cinema)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

V prvých 5 minútach sa človek dozvie, že je to židoch s kamarátmi teplými zberačmi. Ako sa pri tomto nastavení da brať vážne tento film? Ešte k tomu, keď je to o skrachovanom stand-up komikovi? Prečo vždy, ked je vo filme stand-up komik, ten film je napiču? Jeho problémy a život ma nezaujímali. ODPAD! ()

filipvrbik odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak nevtipnou komedii jsem dlouho neviděl. Herci museli hulit aby se jako jediní zasmáli svým vtipům. NO, kdyby v tom nehrál Billy Chrystal a taky příšerný Ben Schwartz, a bylo to označeno jako drama, možná se z toho dalo něco vytěžit, jako komedie ovšem katastrofa...5% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ben Schwartz pôsobil ako slabší vývar Sean Penna. Akoby sa na neho chcel podobať, ale herecky naňho samozrejme nemá. Film je zábavný, ale nie príliš, v podstate sa jemná komédia často prelieva až do drámy. Takže v podstate dramédia o láske a rodine. Ľahko zabudnuteľná. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo pohodový film o dvoch lúzroch (starý Crystal sa snaží udobriť so svojím synom a mladík sa vracia k rodičom po neúspešnej kariére komika), ktorý po večeroch spolu chľastajú a vylievajú si svoje srdiečka a na konci sa im snáď podarí trochu odraziť od dna. Od začiatku ma bavili obidve postavy. Crystal po dlhšej dobe hrá zaujímavú postavu a Schwarts je typovo niečo ako Zach Braff. Taký ukňouraný lúzer, ktorý sa snaží neustále vtipkovať. Všetky tie klišé sú podané tak nad vecou a nesnaží sa to extrémne hrať na city. Film mi ubehol tak rýchlo, že by som kľudne prijal aj hodinku navyše, aby sme sa dozvedeli jak sa niektoré línie vyvíjali ďalej. 7/10. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama