Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 9

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 9

Recenzie (156)

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Hodně chabá zápletka, uměle roztahaná zbytečnými a nezajímavými liniemi. Do toho si připočtěme nefunkční vtipy (z nichž některé nejsou špatné, ale většina jich je unyle podaná nebo prostě není vtipná), únavné tempo a tadá! Máme tady Addamsovu rodinu 2019. Naprosto zbytečný film, který na ty dva z devadesátek nemá ani trochu. Navíc mi dost vadilo, že se museli nacpat moderní technologie. K téhle rodince to moc prostě nesedí. A je v tom i skrytý politický podtext, ale to už v tom možná vidím něco, co tam možná ani není. Každopádně existenci tohohle filmu fakt nechápu, možná tak jako pokus o zmodernění, ale v tomhle podání je to naprosto zbytečné. 2* ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bolelo a hodně (viděl jsem oba předchozí filmy ani ty nebyly světoborné, ale dalo se na ně dívat) . Pamatujete Loraxe? https://www.csfd.cz/film/293571-lorax/komentare/ tak tento film je na podobné brdo máme zde rodinu podivných lidí a proti nim stojí rodina ´´dokonalých lidí´´ a jejich život do toho kamery na každém rohu a šmírování sousedů . Účesy postav jsou hodně podobné chování a závěrečná pointa úplně. V celém filmu jsou zhruba 3 vtipné scény (oživení mrtvých, žáb, závěrečný vtip o chybějících končetinách a dál si nevzpomenu) jinak je to přehlídka grotesek, které se hodí tak maximálně do seriálu o délce třeba 10 minut navíc jsem nepochopil proč jedna z postav zde chodí skoro pořád nahá. 20 procent a i to je moc. Je smutné, že to tolik vydělalo, ()

Reklama

panvasik 

všetky recenzie používateľa

Luskáním to začalo a já věděl, že se přes veškerou kritiku a nekvalitní hodnocení těším. Chápu, že zarytí fanoušci se museli asi chytat minimálně za hlavy se studeným ručníkem na čele. Zábavná a tak či tak pěkná animace, která mi k rodině Addamsových sedí. Zajímavá zápletka a dobré završení, které nebylo nic extra, ale tak či tak jsem s ním byl spokojený. Reálně asi nechápu proč takový hate, ale to se nedá nic dělat. Rád se k tomu někdy vrátím...  7/10 ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Addams Family" bolo pre mňa jeden z tohtoročných najočakávanejších animovaných filmov. Mám veľmi rád túto rodinu, ich spoločné momentky a videl som potenciál na skvelú animovanú komédiu. No výsledne si film toto miesto nevybudoval a skôr sa momentálne stal jedným z mojich najmenej obľúbených animovaných filmov roku. Povieme si o chvíľu v čom tkvejú moje problémy, no najprv si povedzme, čo na filme podľa mňa fungovalo. Film podľa mňa celkom dobre zachytil osobnosti Adamsovcov. Viem v nich tie postavy spoznať a prijať. To ma teší. Keby film nezvládol ani toto, mali by sme veľmi veľký problém. Vizuálne gagy sú celkom dobré. Páči sa mi, ako si Morticia dáva na seba make up z popola svojich rodičov, Pugsleyho úvodný bombový útok je vizuálne super spracovaný, Ichabod je skvelý a Large je za klaviatúrou proste najväčší majster. A popravde ani neviem ako by mohol niekto pokaziť "Veca" a "bratranca Itta". No potom sú tu už spomínané problémy. Príbeh a animácie. Kým animácie na dome Adamsovcov a dizajny našej rodiny fungujú, tak dizajny postáv vonku a ich krásne mesto je podľa mňa absolútne bez vlastnej identity. Pôsobí to ako keby sa MGM rozhodli vykradnúť štýl iného štúdia, konkrétne Illumination. Vo všetkom to robí ten efekt. Dizajny ľudí, dizajn mesta, všetko. A je mi ľúto, strašne ma to štvalo a pútalo moju pozornosť úplne iným smerom, než bolo treba. Príbeh je tiež trošku komplikovaný, no nie v dobrom. Máme tu niekoľko dejových línií, kým reálne z nich vás nezaujíma ani jedna. Nezaujíma vás či Wednesday nájde svoju vlastnú cestu, nezaujíma vás či Puglsey zvládne svoju šabľovú mazurku, reálne vás ani nezaujíma, či zloduch filmu presvedčí ľudí aby vyhnali Adamsovcov z domu. Pretože je to staré, plné klišé a dokopy to neprináša nič nové. Po žiadnej stránke. A čo sa týka humoru, tak ako som povedal je tu pár dobrých vizuálnych gagov, no dialógy mi moc smiechu nepriniesli. Najlepší fór je na záver, kde Fester nájde rovnakú nulu ako je on sám. To ma pobavilo. A bezpochyby to bol najlepší vtip celého filmu. Inak to v sebe moc nemá. Neviem čo viac mám o tom povedať. Reálne podľa mňa film moc nefunguje. Nie je otrasný, má dobré momentky, no myslím si, že táto rodinka by si zaslúžila oveľa lepšie spracovanie. Pretože je v tom veľký potenciál. Treba len, aby si to vzal do rúk niekto iný a pracoval na tom lepšie. Hodnotenie: C ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ani zďaleka taká katastrofa, ako sa šušká. Zopárkrát som sa uchechtol, čo je viac ako som čakal. Ono sa tvorcovia nakoniec viac inšpirovali Nožnicovorukým Edwardom či Truman Show, než pôvodnými či hranými Adamsovcami, v čom možno tkvie kameň úrazu pre mnohých fanúšikov tejto rodinky. Ale tento animák má spád, slušný dej, problém skôr vidím v tom, že aj keď sú v centre pozornosti obe decká, ich dejové línie nie sú príliš rozvinuté, ide najmä o to, aby každý z početnej rodiny dostal aspoň aký-taký priestor. Skrátka by Addamsovcom podľa mňa slušala ešte štvrťhodinka navyše. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)
  • Jedná sa o prvý film o rodine Addamsovcov, kde Pugsleyho (Finn Wolfhard) dabuje detský dabér. V dosavadných snímkoch bol vždy dabovaný dospelým hercom. (belinko)
  • Ve filmu je odkaz na film To (2017), a to ve scéně, kdy malá Wensdy přinese červený balónek a matka ji na to odpoví: „Tyhle věci většinou drží v ruce nějaký vraždící klaun.“ (Hovadin)

Reklama

Reklama