Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (156)

helraiser 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se tedy vůbec nepovedlo. Udělat animák na téma Addamsovic rodiny není zrovna moc dobrej nápad a v tomto případě je to znát a vůbec se mi to nelíbilo. Oproti hrané verzi, slušnej propadák a i přes pár dobrých nápadů strašné zklamání. Příště prosím hrané pokračování, tohle nepobaví ani malá děcka. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Největší vada snímku je chudičká zápletka. Celý film je jen nezáživný odvar mdlé až pitomé chuti Adamsových rodin z 90.let, které měli mnohem více humoru. Sama jejich tradice jako stylizovaná podoba jednotlivých členů morbidního klanu, je příjemný návrat. Jediný nápad dodá úprava klasické lví znělky studia Metro-Goldwyn-Mayer, ale že si uťatá ruka zvaná Věc hraje s klávesnicí laptopu, ústřední zlosynka se skrytými kamerami a její dcerka s chytrým telefonem, to je čistě účelová generační úlitba bez vtipu.V Addamsově rodině si netroufli ani na nějakou provokaci typu sprostého slovníku, ovšem stvořili až nečekaně nezáživný odvar látky, kterou hodlal již před lety do animovaného filmu přenést Tim Burton. ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Šedivý klon Hotelu Transylvánia v ktorom tiež ide v prvom rade o defilovanie príšer. Duch pôvodného seriálu (dobre zachytený v hraných adaptáciach z 90-tych rokov) je ale ten tam. Všetko je prepálené a zahnané do extrému, pričom zábavné je to len miestami. Animačne je to tiež druhá liga a príbeh je tu len z nutnosti aby to aspoň trochu držalo pohromade. Nečakal som veľa, ale predsa len viac než toto. 5-/10 ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ani zďaleka taká katastrofa, ako sa šušká. Zopárkrát som sa uchechtol, čo je viac ako som čakal. Ono sa tvorcovia nakoniec viac inšpirovali Nožnicovorukým Edwardom či Truman Show, než pôvodnými či hranými Adamsovcami, v čom možno tkvie kameň úrazu pre mnohých fanúšikov tejto rodinky. Ale tento animák má spád, slušný dej, problém skôr vidím v tom, že aj keď sú v centre pozornosti obe decká, ich dejové línie nie sú príliš rozvinuté, ide najmä o to, aby každý z početnej rodiny dostal aspoň aký-taký priestor. Skrátka by Addamsovcom podľa mňa slušala ešte štvrťhodinka navyše. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pre stále ešte osemročnú dcérku to nebolo zlé, resp. sa jej to páčilo, bolo to uletené a vtipné vraj, ale ja som zvyknutý na lepšie animáky, ktoré zaujmú celú rodinu ála Encanto, prípadne akčné jednohubky, ako naposledy DC Liga Superzvierat. Toto šlo trochu mimo mňa, čo je škoda, lebo námet tejto rodinky skrýva ohromný potenciál a poznám ich roky od klasického čiernobieleho seriálu až po dva hrané filmy. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)

Reklama

Reklama