Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 3

Recenzie (156)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký snímek „Addamsova rodina“ ukazuje, že tahle rodinka je pořád aktuální, že má pořád co nabídnout, i když by to měla být primárně jen zábava, která se bude opakovat. Ale 3D designy jednotlivých postav docela fungují, některé jsou hodně cool, nejlepší pořád pro mě zůstává Wednesday. To byla vždycky moje favoritka. A jo, pro lehké pobavení se dá na film „Addamsova rodina“ podívat ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Další variace příběhu a této velmi strašidelné a podivuhodné rodince, tentokrát v animované podobě. Taková podoba jim přesně sluší. Jsou to přece monstra, takže vypadají poněkud divně,vtipně až bizarně. Chovají se dle své přirozenosti a dělají bláznivé věci. Překvapila mě stopáž. Je opravdu krátká, což je příjemné. Je to milá jednohubka. Připomínat si tuto legendární rodinku není na škodu. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Celkom som sklamaný s toho ako to padlo, pretože trailer vyzeral lákavo, no bohužiaľ pri samotnom sledovaní ma to nadšenie s nových Adamsovcov rýchlo prešlo. Prišlo mi to strašne suché, bez nápadu (jeden alebo dva dobré hlody to nezachránia), ani animácia sa mi moc nepáčila a vlastne ma nebavili moc ani postavy. Cele mi to prišlo nejaké vykastrované. Sklamanie bolo pri tomto animaku skoro rovnako veľké ako nuda. 50% - 2* ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Šedivý klon Hotelu Transylvánia v ktorom tiež ide v prvom rade o defilovanie príšer. Duch pôvodného seriálu (dobre zachytený v hraných adaptáciach z 90-tych rokov) je ale ten tam. Všetko je prepálené a zahnané do extrému, pričom zábavné je to len miestami. Animačne je to tiež druhá liga a príbeh je tu len z nutnosti aby to aspoň trochu držalo pohromade. Nečakal som veľa, ale predsa len viac než toto. 5-/10 ()

JustMeeKatie 

všetky recenzie používateľa

Addamsovu rodinu mám moc ráda, ale musím říct, že tahle animovaná verze se teda moc nepovedla. První půlka mě moc nebavila a myslela jsem si, že filmu dám jen dvě hvězdičky. Druhá už naštěstí byla o něco lepší a hodně to, alespoň u mě, zachraňovala Wednesday s hlasem Chloe Grace Moretz, která, spolu s Charlize Theron, podala asi nejlepší "hlasový výkon". Za zhlédnutí to určitě stojí, ale je to jen další pohádka, která zapadne, a ke hraným filmům, co patří k televizním klasikám, si ani nečuchne. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý film o rodine Addamsovcov, kde Pugsleyho (Finn Wolfhard) dabuje detský dabér. V dosavadných snímkoch bol vždy dabovaný dospelým hercom. (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)
  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)

Reklama

Reklama