Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 8

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 8

Recenzie (156)

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát bez veľkého filmového fanúšika z LA. Ale určite by na toto nemal nervy. Šušťanie sáčkov z každej strany a dosť vysoký počet detských divákov prekvapil. Aspoň sa nesmiali na každej hlúposti. Ale musím uznať že aj ja ako starší divák som sa niekedy pousmial. Pre novších divákov dobrý animovaný film, ale nie najlepší. Čiernobiely seriál ktorý pozerám v poslednej dobe ma bavil o čosi viac. Na záver sa mi páčila ukážka zo seriálu prerobená do animovanej podoby s originálnou zvučkou. Dejovo to ale nebolo najlepšie a za to plný počet nebude. 4* ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Generické spracovanie Rodiny Addamsovcov v štýle Ja, zloduch s frenetickou akciou, aby deti mali každých tridsať sekúnd niečo šialené, vybuchujúce, či rýchle pred očami. Aj keď sa zjavne tvorcovia snažili napodobniť štýl pôvodných komiksov, animácia je strašne lacná a celé to pôsobí ako videohra. Navyše príbeh nedokáže utiahnuť celovečernú minutáž. Ako sa už po niekoľký krát ukázalo, Addamsovci sú koncept, ktorý skvelo funguje ako seriál, kde každý diel predstavuje ďalšie túlanie sa po svete grotesknej rodinky a ich konfliktov s okolitým svetom. Stavať okolo toho nosný konflikt, ktorý má uniesť celovečernú stopáž, je popretím tejto estetiky. Nepodarilo sa to Sonnenfeldovi (aj keď tie filmy boli v iných ohľadoch skvelé) a už vôbec to nevyšlo tu (kde nie je skvelé skoro nič). ()

Reklama

Nach 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu příjemné překvapení, a to jsem čekal skutečně královský průser. Humor byl krásně ironický, černý, srozumitelný jak dětem, tak dospělým, často vícenáznakový. Animace ušla, byť ji nepovažuji za ideální mé původní představě (čekal jsem něco více burtnovského). A samotný scénář, i když nehýří originalitou, skvěle naplňuje co od něj předloha očekává. Takže za mě spokojený palec nahoru, který stále nenašel svou ruku. 75% ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Šedivý klon Hotelu Transylvánia v ktorom tiež ide v prvom rade o defilovanie príšer. Duch pôvodného seriálu (dobre zachytený v hraných adaptáciach z 90-tych rokov) je ale ten tam. Všetko je prepálené a zahnané do extrému, pričom zábavné je to len miestami. Animačne je to tiež druhá liga a príbeh je tu len z nutnosti aby to aspoň trochu držalo pohromade. Nečakal som veľa, ale predsa len viac než toto. 5-/10 ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Jako přiznám se, že sám bych na to nešel, protože i když jsem kdysi celkem se zaujetím sledoval černobílý seriál z roku 1964, tak filmy (obzvláště dvojka) se mi vůbec nelíbily a hodnotil jsem je jednou hvězdou....No ale protože mě na to vytáhla kamarádka, tak jsem si protrpěl....Ale vůbec neprotrpěl, bylo to nad očekávání dobré - plné suchého a černého humoru, mělo to příběh, efekty byly lepší než z hraných verzí (dobu nezastavíš)... Takže i když jde víceméně o spíše průměrný animák (který se navíc staží kopírovat Hotel Transylvánii), docela jsem se bavil...Naštěstí to má jen 87minut a to je tak akorát... Taky musím uznat, že Wednesday je fakt super (hlavně se podívejte na ty její cool, vlastně spíš dark copy) a její kamarádka Parker tomu dávají i jistý "lidský" rozměr. Co mě naopak zklamalo, bylo, že to vůbec není horor (ano horory nemám rád, ale troška napětí by neuškodila)....viděno v kině 2D (cze.)...60% ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)
  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Ve filmu je odkaz na film To (2017), a to ve scéně, kdy malá Wensdy přinese červený balónek a matka ji na to odpoví: „Tyhle věci většinou drží v ruce nějaký vraždící klaun.“ (Hovadin)

Reklama

Reklama