Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmelý vodič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) túži po päťhviezdičkových hodnoteniach od svojich zákazníkov a tak sa snaží urobiť všetko pre ich maximálne pohodlie a úplnú spokojnosť. Od milého úsmevu, nekonečnej trpezlivosti až po cukríky zadarmo. Ale keď mu do auta nastúpi nevrlý obrovský chlap s menom Vic (Dave Bautista), zistí, že úsmev a trpezlivosť na neho nie veľmi zaberajú. A cukríky už vôbec nie. Z neotesaného pasažiera sa vykľuje tajný policajt, ktorý je práve po operácii očí, a tak nemôže šoférovať. Na cestu do akcie, na ktorej konci by malo byť zatknutie drogového dealera, si preto trošku netradične objedná práve Stuov Uber. Tím začína ich neuveriteľná bláznivá spolujazda, kedy sa neistý Stu postupne zapojuje do Vicovej policajnej akcie. Na začiatku mu nahrádza jeho neistý zrak, ale ako akcia naberá obrátky, preberá iniciatívu a stáva sa pre tento deň postrachom celého podsvetia. Päťhviezdičkové hodnotenie a úsmevy už veľmi nerieši. Ale možno bude Vic nakoniec patriť medzi jeho najspokojnejších zákazníkov a pomôže Stuovi vylepšiť jeho skóre. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (233)

Zagros 

všetky recenzie používateľa

Spolujízda je vlastně dějově hrozná blbost a vyčítat by se jí dalo mnohé, ale dělat to nechci. Tvůrci měli jednoznačný cíl a to pobavit diváky a musím přiznat, že se jim to povedlo. Když jsme u toho vypnuli mozek a jen se bavili, fungovalo to velmi dobře. Ústřední dvojka v podání Dava Bautisty (známého spíš jako klasického záporáka) a Kumaila Nanjianiho (stand-up komika) překvapivě šlapala na výbornou. Dialogů a hlášek bylo naštěstí také více vtipných než trapných a u některých scén jsme se smáli nahlas. Pokud se to filmu podaří, nezaslouží si horší hodnocení než tři hvězdy i přes některé nedostatky. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa

94 min. trvající reklama na Uber, cílená převážně na nonwhite komunitu, nebo lidi, kterým je barva kůže úplně u zadele...případně na skupinku fans Kumaila Nanjiani, Davea Bautisty a Iko Uwaise...těch ale asi bude méně, než řidičů zmiňovaného Uberu. S výjimkou asi dvou hluchých míst a asi pěti pitomých scén, to zase tak moc nebolelo. Nicméně jít na to do kina...to bych tak smířlivý nebyl. Film vhodný pro sychravé podzimní večery, kdy si k telce nanosíte nějaké to chroupání a zabijete čas. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $16miliónov║Tržby USA $22,370,452║Tržby Celosvetovo $32,390,945▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,161,763║ Tržby za predaj DVD v USA $865,595║ Haluzný slepecký uber úlet. Ústrednej dvojici to slušne sype. Občas možno zbytočne upišťané ale ináč to ma veľkú tendenciu alebo kadenciu uletenej zábavy. /videl v kine: 70%/ ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Neoriginalna akcna buddy komedia. Ale solidne vtipna a Rkova. Ako chojovin je tu pozehnane. Obcas som si tukal na celo. Ale zasmial som sa vela krat. Ind strieda vtipne a trapne hlasky v tolerovatelnom pomere. Iko predvedie par tahov ale terno to nie je. Bautista sa filmom len prebruci, ale dokaze s odretymi usami utiahnut hlavnu rolu. Ked sa snazi a sadne mu postava. Co sa tu asi podarilo. Davam 75%. Je to hovadina. Ale zabavna hovadina. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Stuber" bola nakoniec skutočne poriadne dobrá a vtipná jazda elektrickým Uberom. Na tomto som sa skutočne celkom dobre pobavil a vo všetkom kraľuje práve naša ústredná dvojica v podaní Kumaila Nanjianiho a Dava Bautisty. Myslím si, že sú úplne perfektní. Najlepšiu časť si podľa mňa užijú v Outside the Box obchode. Niekoľko skvelých hlášok a okrem toho parádna a vtipná bitka. Uznávam. Celkovo mám pocit, že akčné scénky sú tu dosť dobré a celkom efektné. Padouch filmu tiež nie je špatný, hoci mám pocit, že už sme túto postavu videli. A rovnako sme videli už v minulosti aj mnohé ostatné postavy. Nebudem vám prezrádzať kto všetko to je, aby som nedával spoilery, no sú tu určíté elementy, ktoré sú už trošku recyklované z iných filmov alebo seriálov. Napríklad aj "Daredevil". A keď to uvidíte, tak to poznáte sami. Ale na druhú stranu to nekazí dojem z filmu ako takého. Je to hlavne tým, že komédia funguje a naši hlavní hrdinovia pôsobia ako dobrí parťáci. Film vie byť trošku predvídateľný, no to mi nevadí. Sledovanie tohto filmu do zdarného konca skutočne stálo za to. Ak máte chuť na ľahšiu akčnú komédiu, tak toto je podľa mňa dobrá voľba. Čeknite si film a uvidíte sami. Hodnotenie: B ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)

Reklama

Reklama