Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (4)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký snímek „The Nanny“ trochu klame tělem, protože tohle rozhodně není film o démonické ženě, které by se děti bály, ale rodiče by ji měli za poklad. Vypadá to tak, ale nakonec je to podivný lov na pohádkové příšerky, který v konečném součtu vypadá hodně levně a nefunguje. Škoda, kdyby se šlo cestou démonické chůvy možná by „The Nanny“ fungovala líp. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Čakal som horor o nebezpečnej, démonickej, vraždiacej pestúnke, a dočkal som sa rozprávočky o dobrej víle Amálke a ďalších lesných bytostiach. Ďalší Faunov labyrint z toho ale nebude, dokonca aj pôvodný The Guardian, z ktorého tento film čerpal, je neporovnateľne lepší. Nebola to úplná tragédia, ale chabé masky a lacné spracovanie takýmto rozprávkovým hororom veľmi nesvedčia. Potom to pôsobí vyložene komicky. Digitálna hmla atmosféru nevytvorí. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nevydarený fór od spoločnosti "Universal", ktorá zrejme hľadá spôsob, ako preprať čierne prachy. Dám Vám jednu malú radu zdarma. V USA je sirotincov plná riť, v ktorých by sa dalo natrafiť na námety mnoha funkčných hororov, preto nechápem vznik takejto bezduchej, ne-atmosferickej nudy s hmlou jak na lacných diskotékach, ktorá nedokáže naplniť ani len podpriemerné očakávania. Jedna hviezda za masku agresívnej "borovice" bez šišiek, inak čistý otras .. ()

Reklama

Reklama