Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milouš avizuje blížiacu sa inšpekciu z ministerstva, ktorá by mala mesto vylúčiť zo súťaže o Pozitívne mesto roka za neplnenie podmienok. Julie vypudí snúbenca Ládíka z manželskej postele, pretože ju zanedbáva. Otec generál prepadá zúfalstvu, pretože sa domnieva, že syn je gay, ale ukáže sa, že je len lenivý súložiť. Pepan s Bohoušom sa pokúša úradníka z ministerstva skorumpovať a obmäkčiť, aby si vylúčenie zo súťaže rozmyslel. Inšpekcia na policajnej stanici, rovnako ako v riaditeľni školy, dopadne katastrofálne. Až vnadné študentky situáciu zachránia a úradníka obmäkčia. Resumé z ministerskej inšpekcie je nasledovné: ak Kameňákov usporiada pochod, zostáva v súťaži. Drobná chybička je ale v tom, že jedna strana plánuje pochod dychových hudieb a druhá to chápe ako dúhový pochod gayov a lesbičiek. Dúhový pochod preslávi Kameňákov v celoštátnom médiu bez toho, aby o to radnica akokoľvek stála. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

rakovnik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem nebyl "Kameňákobijec", protože tento seriál si nehraje na žádné umění. Vtipy jsou sice notně zašlé, mnohé ohrané, také trapné. Ale v pátek večer si chci prostě oddychnout a nepřemýšlet. Navíc starosta s tajemníkem mě fakt baví. ()

vin55 

všetky recenzie používateľa

přesně jak říka uživatel rakovnik tenhle serial je paradni oddychovka na pateční večer a starosta a tajemník jsou super ()

Reklama

Reklama